Meglesték Mészáros házát: nagyjából 3 milliárdos álomotthon, lift, wellnesz részleg stb - a világ leggazdagabb gázszerelője

Űrből is Látható: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea Luxusingatlana

Szinte felfoghatatlan összegbe került az a ház, amelyet a Google Earth magasból készült műholdfelvételein is ki lehet szúrni, persze alapos ráközelítéssel. Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea otthona nem csupán az épület mérete és luxusa miatt figyelemre méltó, hanem az ára miatt is, amely eléri a 3 milliárd forintot. Ez az összeg szinte elképzelhetetlen, és jól tükrözi a ház kivételes adottságait és elhelyezkedését.

A legtöbben szerettünk játszani a Google Earth világszerte elérhető térképével, amely lehetőséget ad arra, hogy virtuálisan felfedezzük a világ különböző pontjait. Bár az újdonság varázsa már talán megkopott, a térkép szolgáltatásai az évek során tovább bővültek. Ma már nemcsak a műholdfelvételeket nézegethetjük, hanem az utcák többségén is végigmehetünk, így akár előzetesen felmérhetjük egy új helyszín környezetét, vagy csak szórakozásból barangolhatunk a térképen. - számolt be róka a promotions

Az internetes kíváncsiskodók gyakran emelik mesteri szintre ezt a virtuális felfedezést, és olyan helyeket is kiszúrnak a térképen, amelyek egyébként eszünkbe sem jutnának. Noha az ablakokon még szerencsére nem lehet bekukucskálni, egyes különleges helyszínek így is figyelemre méltóak.

Nemrégiben egy különleges videó bukkant fel, amelyen Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea házát láthatjuk a Google Earth műholdfelvételein. A képeken egészen a felismerhetőségig közelíthetünk, sőt, az ingatlan még modellezve is van a térképen.

Az ingatlan becsült értéke nagyjából 3 milliárd forint, és mintegy 900 négyzetméteres. Az épület négy szintes, örökpanorámás, és számos luxus kiegészítővel rendelkezik, mint például egy lift, wellness-részleg, szauna, valamint egy 14 méteres medence. A 12. kerületi ingatlannak komoly biztonsági rendszere lehet, és a magas kerítéssel és növényekkel gazdagon szegélyezett területre nem is láthat be akárki.

Várkonyi Andrea néha bepillantást enged a magánéletükbe; tavaly például megmutatta a pompás karácsonyfájukat. Bár ritkán osztanak meg ilyen személyes részleteket, a ház így is gyakran kerül az érdeklődés középpontjába, nemcsak az értéke és mérete, hanem az elhelyezkedése és luxusfelszereltsége miatt is.

Ez az ingatlan, amelyet a magasból is ki lehet szúrni, valóban kivételes, és jól tükrözi Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea életstílusát és igényeit.