Közel 150 család számára jelentett segítséget a húsvéti ételosztás

Közel 150 család számára jelent segítséget a SOSZI húsvéti ételosztása

A Soproni Szoicális Intézmény (SOSZI) 2024-ben is ételosztást szervezett a rászorulóknak, nagycsaládosoknak, időseknek a húsvéti ünnepkörhöz tartozó nagycsütörtökön.

Az intézmény Kossuth Lajos utcai telephelyénél hosszú sor várakozott, a jótékonysági akcióban a SOSZI munkatársai mellett Péli Nikoletta igazgató, önkormányzati képviselő is részt vett. Közösségi oldalán az eseményen készült képek kíséretében megosztotta, mindig arra törekszik, hogy segítse a soproni embereket. Köszönetét fejezte ki kollégáinak és a támogatóknak, elhivatottságuk a közös siker kulcsa. Kiemelt szerepet vállalt a támogatók sorában az Erhardt Pékség, Nemes Márk, a Győri Egyházmegyei Karitász és Soproni Hit Gyülekezete, valamint helyi civil szervezetek is.

Péli Nikoletta összegzése:

Nemcsak képviselőként, hanem a Soproni Szociális Intézmény igazgatójaként is mindig arra törekszem, hogy segítsem, támogassam a soproni embereket. Ezért is szerveztük meg az idei évben is a húsvéti ételosztást, amellyel közel 150 család ünnepét tettük szebbé.??❤️
Támogatóinknak ezúton is szeretném megköszönni, hogy mindig segítik a jótékonysági akcióinkat, ahogy kollégáimnak is hálás vagyok az elhivatottságukért.??
A húsvéti ételosztás nem jöhetett volna létre az Erhardt Pékség, Nemes Márk, a Győri Egyházmegyei Karitász és Soproni Hit Gyülekezete és civil szervezetek segítsége nélkül.❤️



cyberpress / Péli Nikoletta