Ennek Orbán nem fog örülni - Durván beleszállt Tiborczba Varga Judit ex-férje

Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje, a szombati lemondása óta többször is kritizálta a kormányt és a NER-t. A Facebookon közzétett posztjában egyértelműen Tiborcz Istvánra, a miniszterelnök vejére utalva, arról érdeklődött, hogy milyen egyéb cégeket vesz át mostanában, valamint azt is megkérdezte, hogy mi a titka és mi a célja.

Kedves István, Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?


Emellett üzent Rogán Antalnak is, és azt kérdezte tőle, hogy miért hallgat.

Szombaton bejelentette, hogy lemond minden állami társaságban betöltött pozíciójáról, beleértve a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt.-ben viselt felügyelőbizottsági tagságát is. Lényegében kicsekkolt a NER-ből, és azóta keményen kritizálja Rogán Antalt és a fideszes oligarchákat, sőt, úgy véli, hogy Rogánnak le kellene mondania.