Botrány: visszautasította Magyar Péter kézfogását Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke

„Becstelen emberrel nem fogok kezet” – visszautasította Magyar Péter kézfogását Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke

Nem fogott kezet Magyar Péterrel Hidvéghi Balázs, Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke, mikor a Tisza Párt jelöltje odament hozzá, és sok sikert kívánt neki.

Szombaton Magyar Péter és Szentkirályi Alexandra is a Széll Kálmán téren gyűjtik az aláírásokat az önkormányzati választás kampányának nyitó napján.


Helyszíni tudósítónk szerint Magyar Péter odament sok sikert kívánni Szentkirályi Alexandrának. Közben azt mondta: „Esetleg a gyurcsányozáson kívül valami konkrét programot adjatok Budapestnek”. A Fidesz főpolgármester-jelöltje viszonozta a kézfogást, és így reagált: „Én az orbánozás abbahagyását javaslom neked”.

Ez után szeretett volna Magyar kezet rázni Hidvéghi Balázs kampányfőnökkel is, aki azonban nem viszonozta ezt, csak annyit mondott: Minden jót kívánok, és nem szeretnék kezet fogni.

„Becstelen emberrel nem fogok kezet” – indokolta meg Hidvéghi a történtek után a Telexnek, miért utasította el Magyar kézfogását.

Ötven nap van hátra az önkormányzati választásig. A következő hetekben minden a kampányról szól majd, az országot ellepik a plakátok, és minden eszközt megragadnak a jelöltek és a pártok, hogy rávegyék a választókat: szavazzanak rájuk. De visszaléptetik-e az utolsó pillanatban Szentkirályi Alexandrát, előkerülnek-e vajon újabb szexvideók, mint 2019-ben, és megkomolyodik-e a Kutyapárt? Többek között ezek lesznek a szombaton kezdődő kampányidőszak legfontosabb kérdései.