Bayer Zsolt nekiment az ellenzékieknek: ezek hazudnak, gátlástalanul....

Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája élesen kritizálta az ellenzéket és védelmezte Novák Katalint és Varga Juditot a lemondásuk kapcsán. Szerinte a két politikus döntése helyes és méltóságteljes volt, és azt bizonyította, hogy még a politikai közösségben is vannak következmények a hibáknak. Az ellenzéket hiénaszerű viselkedéssel vádolja, amiért Orbán lemondását követelik, holott a kegyelemadás joga a köztársasági elnöké.

Azt állítja, hogy az ellenzék mindenkit p*ed*of*ilozik, beleértve Novák Katát és Varga Juditot is, ami szerinte az emberi jellemtelenség legsötétebb formája. Kritikáját azzal zárja, hogy az ellenzék csőcselékként viselkedik, míg a Fidesz politikusai méltóságteljesen állnak a helyzet elé.

„A most vérszagot érző, igazi hiénaként viselkedő ellenzék elkezdte az »átorbánozást«. Elkezdték Orbán lemondását követelni – mintha a miniszterelnöknek bármi köze lenne ehhez az egészhez. A rendszerváltás óta a köztársasági elnök joga, ha úgy tetszik, »kegyúri joga« a kegyelemadás, amihez a mindenkori miniszterelnöknek de jure és de facto semmi köze. De ezek hazudnak, gátlástalanul. Nem adhatnak mást, csak mi lényegük.

És nekiláttak közvetlen elnökválasztást követelni”

– fejtette ki véleményét a publicista.


  

Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....