Baukó Éva botrány: valaki lefotózta és eladta a képeit

Baukó Éva hétvégi balesetét egy kereszteződésben szenvedte el, ahol egy villamos elé kanyarodott, és autója totálkárosra tört. A baleset azonban nem maradt titok, mivel valaki lefotózta Évát, majd eladta a képet egy bulvárlapnak. Baukó Éva eredetileg nem akart beszélni az esetről, de miután a balesetről szóló hírek terjedni kezdtek, úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozza a történteket.

Éva bevallotta, hogy figyelmetlenségből követte el a balesetet, és elismeri, hogy saját hibájából történt az ütközés. A baleset után sokan siettek a segítségére, és kedvesen viselkedtek vele, azonban egy közeli személy lefotózta, és a képet eladta egy bulvárlapnak.

Az esetről Éva a Mokkában tett bejelentést, ahol elmondta, hogy sok negatív és rosszindulatú komment érte az interneten, és még olyanok is voltak, akik a halálát kívánták. Mindezek ellenére úgy érzi, hogy ez a baleset lehetőség a változásra az életében, és elkerülhetetlennek tartja, hogy változtasson az életstílusán.


Baukó Éva elárulta, hogy ez már a második balesete volt a Toyota Yaris autójával, és bár néhány ismerőse szerint még javítható lenne, ő inkább egy másik használt autó beszerzését tervezi.