Baranyi Krisztina kiállt Varga Judit mellett, a követői egyből neki estek a véleménye miatt

Baranyi Krisztina kiállt Varga Judit mellett, szét is szedték a követői

Egyre több baloldali közéleti szereplő áll ki a bántalmazott Varga Judit mellett, írja a Hirado.hu. Baranyi Krisztinát maga Magyar Péter győzte meg a Facebook-bejegyzéseivel arról, hogy súlyosan bántalmazó kapcsolatban élt a feleségével. Ferencváros ellenzéki polgármestere nem nézte meg a Frizbi-interjút, ő Magyar Péter szóhasználatából, hangvételéből gondolja úgy, hogy ez tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik.

A frisshirek.hu készített podcastot Baranyi Krisztinával, aki arról beszélt, nem hallgatta meg Varga Judit csaknem kétórás szerdai interjúját, mert Magyar Péter korábbi megnyilvánulásai is már meggyőzték arról, hogy valóban bántalmazó kapcsolatban élhetett az igazságügyi miniszter. Főleg az a bejegyzés győzte meg, amelyben Magyar Péter a rendőrségi jelentésről szóló HVG-cikk megjelenése előtt tett közzé.

Magyar Péternek nem tetszett Baranyi Krisztina kiállása Varga Judit mellett. Egy Facebook-kommentben vonta kétségbe a polgármester ellenzékiségét.

A Ferencvárosi polgármester közösségi oldalán azóta záporoznak az őt gyalázó, ellenzékiségét megkérdőjelező hozzászólások.