Ízléstelen vagy vicces? - gúnykép jelent meg Várkonyi Andreával kapcsolatban, nézd meg és döntsd el Te!

Az emberek gyakran nevetnek Várkonyi Andreán, de Mészáros Lőrinc a figyelem elől menekült.

Várkonyi Andrea az ország egyik leggazdagabb felesége. A korábbi televíziós műsorvezető boldogságát Mészáros Lőrinc oldalán találta meg. Bár vannak olyan témák, amelyekről nem beszélnek nyilvánosan, egy nemrégiben megjelent, terjedelmes interjúban Andreával számos részletre kitért, és néhány eddig ismeretlen magánéleti titkot osztott meg.

Várkonyi elmesélte, hogy férje, Mészáros Lőrinc rendkívül romantikus. A házasságuk 28. hónapja alkalmából például 28 szál vörös rózsát kapott tőle, és állítólag minden hónapban egyel több szálat ad ajándékba. A pár odafigyel arra, hogy időt szánjanak egymásra, rendszeresen kirándulnak a természetben, sőt, Lőrinc még vadászni is szokott.

Mint minden házaspárnak, természetesen Várkonyiéknak is vannak veszekedéseik, de ezeket általában nevetéssel zárják. Andrea szerint Lőrinc szereti benne azt, hogy ilyen határozott. Annak ellenére, hogy korábban a férfiról terjedt el, hogy haragos és indulatos, Várkonyi szerint már régóta nem az a személy, akit ismertek. A beszélgetés során be is mutatta, hogyan becézik egymást:

„Nyilvánosan Lőrincnek vagy a férjemnek, otthon Szívemnek, ő meg Életemnek becéz”.

Várkonyi Andrea büszke arra, hogy Mészáros Lőrinc ennyire vigyáz az egészségére. A milliárdos heti háromszor edz, csak az étel felét eszi meg, és kitűnő laboreredményekkel rendelkezik. Lőrinc szerint egy férfinak kötelessége jól kinéznie, ha egy olyan nő van mellette, mint a felesége.

Az interjú széles körben elterjedt, sokan olvasták, és még a Napi Lego oldal is inspirálódott tőle. A mesterséges intelligencia segítségével elkészítették Várkonyi Andrea Lego-szettjét, amelyen az oldal követői jót nevettek, ugyanakkor hiányolták Mészáros Lőrinc jelenlétét.

VÁRKONYI A LEGO-SZETTBEN EGY LUXUSJACHT ORRÉSZÉN ÁLL, KEZÉBEN EGY JÓL BEHŰTÖTT HELL JEGESKÁVÉVAL, HÁTTÉRBEN PEDIG A MESÉS NAPSÜTÉSSEL. Ennek alapján úgy tűnik, hogy Várkonyi Andrea rajong a Hell jegeskávéért. Azonban felvetődik a kérdés: miért hiányzik Mészáros Lőrinc? Egyes kommentelők szerint inkább úgy képzelték volna el a házaspárt Legoként, mint a Titanicban Leonardo DiCaprio és Kate Winslet.

Az említett kép: