Arról számolt be Magyar Péter hogy túlterheléses támadás érte az oldalukat

Magyar Péter elmondta a véleményét a budapesti főpolgármester-jelöltekről egy friss interjúban.

A Magyar Hang készített friss interjút Magyar Péterrel, akitől azt is megkérdezték, hogy kit fog támogatni a főpolgármester-jelöltek közül. Elmondta, sajnálja, hogy Budapest nem tudott jobb választási alternatívát nyújtani az itt élőknek, mert szerinte a főváros többet érdemelne.

"A Gyurcsány Ferenc által is támogatott Karácsony Gergelyre biztosan nem szavaznék, de Szentkirályi Alexandrára sem, aki még életében nem beszélt ellenzéki újságíróval, illetve láthatóan semmiféle elképzelése sincs Budapestről. Vitézy Dávid a Fidesz hekkje, mindenki tudja, hogy hozzájuk tartozik, államtitkáruk is volt"

- jelentette ki Magyar, aki szerint Vitézyben nincs meg a vezetői kvalitás.

Arról is megkérdezték Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjét, hogy hogyan tudja június 9-ig, azaz az EP- választásokig fenntartani a felfokozott hangulatot, amire azt a választ adta, hogy "ez már egy öngerjesztő folyamat".

"A Talpramagyarok.hu oldalunkon az első nap 100 ezer önálló megtekintés volt, aztán a hatalom részéről jött az ötmilliós, majd másnap egy 15 milliós túlterheléses támadás. Ám a srácok erre ráfaragtak, professzionális biztonsági intézkedéseket dolgoztunk ki, nem férhetnek a belépők adataihoz, nem tudják lelőni az oldalunkat. Nyilván a terhelést folytatni fogják és mindent megtesznek, hogy hiteltelenítsenek bennünket" - mondta Magyar, aki

az EP-választáson az öt-tízszázalékos eredménynek örülne.