A legmegdöbbentőbb poszt jelent meg Novák Katalin védelmében, de gyorsan törölték...

A legmegdöbbentőbb poszt jelent meg Novák Katalin védelmében, de gyorsan törölték... a kommentelők lementették még a törlés előtt

Az elmúlt napokban Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi Három Királylány mozgalom kuratóriumi elnöke és Novák Katalin tanácsadója érdekes magyarázatot adott az Orbán Viktor által bejelentett alkotmánymódosításra és a kegyelmi ügyre vonatkozóan.

Orbán Viktor bejelentése szerint a jövőben lehetetlenné teszik, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kapjon. Az ügy előzménye Novák Katalin tavalyi kegyelmi döntése volt, amikor megkegyelmezett egy férfinak, aki a bicskei gyermekotthon volt p*ed*of*il igazgatójának segített eltussolni tettét. Skrabski Fruzsina különleges magyarázattal állt elő erre az esetre:

Szerinte az egész ügy csupán ürügy volt az alkotmánymódosításra. Az elképzelés szerint azért teszik lehetetlenné a p*ed*of*ilok kegyelmet kapását, mert ha egyszer nem fideszes lesz a köztársasági elnök, akkor az új elnök esetleg kegyelmet adna egy pe*do*fí*li*a perben vádolt személynek.

Ez volt az eredeti poszt tartalma. A kommentekben a felhasználók felháborodtak, majd Skrabski megerősítette, hogy a jelenlegi eset pusztán egy ürügy, és céljuk az, hogy soha ne menthessenek fel p*ed*of*ilokat.


Később azonban Skrabski törölte a posztot a Facebookról. A botrány kirobbanása óta Skrabski már korábban is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és egyfajta titkosszolgálati tevékenységre utalt a háttérben. Állítása szerint fenyegetésekkel és hamis információkkal próbálták megállítani, amikor Budaházy Györgyék kegyelmi ügyét támogatta, és hamis információkkal próbálták rávenni Novák Katalint, hogy ne adjon kegyelmet egy terrorizmusért elítélt személynek.

Összességében Skrabski azt mondja, hogy Novák Katalin az egyik legtisztességesebb ember az országban, és a tisztességtelenek megpróbálnak tőle megszabadulni. Skrabski szerint sokan vannak mellette, akik békés és szabad Magyarországot szeretnének. Az elmúlt napokban Skrabski Facebook-bejegyzései alapján nyilvánvalóvá vált, hogy ő az "expanding brain" mém megtestesítője.