Főoldal Sztárok/Gasztro Politika/Gazdaság Rendőrség Felnőtt Közlekedés Feliratkozás Olvasóink küldték
Patkánypolitika
Segítesz egy menekült családot? - Megöllek! - Videón egy elmebeteg.
Hadd menjenek a migránsok, de vigyék cserébe Orbánt is! Avagy az ország rendberakása 3 lépésben.
Unió: be kell fogadni a menekülteket, akinek ez nem tetszik az hagyja el Európát!
Ebben az írásban megpróbálom kifejteni, mit gondol egy magamfajta fiatalnak mondható srác a politikáról. Előre leszögezem, hogy fogalmam sincs a politikáról, a történelem pedig még ment is volna, de a történelem tanárom történetesen egy dögös negyvenes nő volt és hála a miniszoknya imádatának, meg annak az asztalosnak, aki hátfal nélkül készített tanáriasztalt, elég sok mindent láttam, de annak köze nem volt az 56-os forradalomhoz vagy Napóleon bukásához.

Szóval reggel felkelek, elmegyek dolgozni, munka után kis másodállás (bejelentett), este egy kis sex, feltéve ha azt nézzük a tv-ben, amit a barátnőm szeretne, és így menetelünk a nyugdíjig. Mindent szépen elterveztünk már kedvesemmel, hány gyereket szeretnénk, és már azt is, hogy hol töltjük a nyugdíjas éveinket. Minden megvan, már csak pénz kell majd ezekhez a dolgokhoz. (valamiért ha a nyugdíjat említem, mindenki kiröhög csak gondoltam megjegyzem).

Szóval a politika. Nem itatja át a hétköznapunkat a politika, bár a főnök állandóan szentségel, ha Gyurcsány van a tv-ben. Az a gyanúm, hogy Fideszes a főnök, de minimum Jobbikos.

Nem is érdekelne a politika, de akaratlanul is belefutok reggelente a hírműsorok miatt.

Amit észrevettem, az az hogy ha a Fidesz beszél, akkor engem meggyőz, hogy ők a legjobbak és már már látom, ahogy a pártvezért szentté avatják, de aztán másnap másik pártba futok bele és akkor meg az győz meg engem. Esély nincs, hogy a baloldali legyek, na nem azért mert fideszes vagyok vagy más párttal szimpatizálok, hanem mert annyi néven futottak már, hogy gőzöm sincs most hogy hívják őket.

Őszinte leszek, választásokkor az nyer nálam szavazat szempontjából, aki aznap reggel műsoron van. Ez mekkora hiba. Nem értek a politikához, és mégis szavazhatok. Én a szavazást valamilyen alap politikai műveltség megszerzéséhez kötném. Magam ellen beszélek, de ha van 1 millió ember az országban, aki ért hozzá és tudja ténylegesen mi lenne jó a kispénzűeknek és nagypénzűeknek egyaránt, akkor döntsenek ezek az okos emberek. A másik 9 millió hallgasson és élvezze a jólétet. Ha nem jól dönt az 1 millió, akkor azonnali váltás. Nem 4 évig isszuk a levét annak, hogy a magyar nép x-elget vakvilágba mintha általánosban ötödölőzne.

Szóval lehet áruló leszek és a következő alkalommal, amikor a választásokra kerül a sor, nem szavazok. Csak nagyapám meg ne tudja, mert a szemében a tolvajok, csalók, politikusok mellett azok is aljasok, akik nem szavaznak. A nagyfater 84 éves, MSZP-s. Teljesen más világban élt ő akkor, és teljesen más világ van most. Nekünk reggelre a Norbi Update-t ajánlják, hogy legyünk mi is olyan szépek, mint a fitnesz pár, nagyfaterék meg régen a reggeli a pálinkára esküdtek.

Elég jó emberismerő hírében állok, megpróbálhatnék erre a tulajdonságomra támaszkodni. Emellett a tények, azok tények. Ez mit jelent az én esetemben?

Nézzük meg néhány párttal kapcsolatban ez mit is jelent

Fidesz:

Szüleim nem szerették soha a Fideszt, ezt a tényt hoztam magammal. Rosszat nem tudok rájuk mondani.
Ha már Fidesz, akkor rezsicsökkentés. Kijött az E.ON-tól a csekk, a villany durván 16000 Ft, de 19000 lenne, ha nem lenne a rezsicsökkentés. Na de én sose fizettem 19000-et úgyhogy olyannak tűnik a dolog, mint amikor nagyfater árulta a biciklijét. 8000-ért nem vitték el, de kirakta 12000-ért és akciósan 8000-ért. Elvitték 2 nap alatt.
Ravasz az öreg, és erre emlékeztet engem kicsit a Fidesz. Lehet hogy tévedek, csak nehezen hihető, hogy egy olyan kedves aranyos nagy cég, mint az E.ON lemond lakásonként több ezer Ft-ról. De vannak még csodák.
Orbán Viktor mint ember fura kicsit. Szimpatikus, meggyőző szónoklatai vannak, de az egész Fidesz körül valami furcsa.

A bal oldali pártok neveit nem tudnám felsorolni, ezért összevonom őket és megpróbálom karakterekbe önteni, mit gondolok a bal oldal merev oszlopáról.

Gyurcsány Ferenc ma Magyarországon kicsit olyan, mint aki egy meccsen öngólt rúgott, és mindenki le akarja zavarni a pályáról, de ő focizni akar. Róla mindig az a csaj jut eszembe, aki az egyik focimeccsen befutott meztelenül és a biztonságiak próbálták elkapni. Vagy biztonsági veszélynek érzékelték vagy otthon régóta nem volt szex, aztán az ösztön az úr.
Szóval Gyurcsány is szimpatikus nekem, nagyon jó szónok, már amilyen szónoklatait hallottam, azok vérpezsdítőek voltak. Az embernek kedve lenne olyankor kapát fogni és ütni valakit, az mindegy kit, csak harc legyen. Na de őszöd. Arról is annyit tudok mint a trafikról. Épp eleget.. Hozzáteszem, nem ítélem el őt, azt hiszem nincs olyan ember a földön, sőt még a kedves olvasóim közt sem, aki ne hazudott volna már életében. Ő ezt tényként közölte párttársaival, csak hát ezt valaki felvette. Ő politikus nagy ember, tudhatta volna, hogy ez megtörténhet. Az őszödöt a Fidesz elkapta, mint kutyus a csontot. Kicsit olyan volt az egész, mint amikor egy bokszoló látja hogy az ellenfelét megzavarta az adott pofon és ilyenkor kell támadni. Szerencsétlen Ferencet még a földön is ütötték.

Bajnai Gordon. Hát ő róla semmit sem tudok, azon kívül hogy valamikor volt a tv-ben egy riport, amiben bebizonyították hogy megvett egy magyar pulykafarmot, meg egy külföldit, aztán a magyart csődbe vitte, annak meg átvette a helyét a külföldi cége. Ha nem pontosan írtam le a tényeket, akkor azért elnézést kérek. Szóval ő róla a pulykákon kívül még egy színész jut eszembe, a nevét nem tudom, de ő az egyik főszereplője a Hancock című filmnek, ő az aki felkarolja s szuperhőst, és rendes embert farag belőle. Kedvelem azt a színészt, ezért Gordon barátunk is szimpatikus nekem.

Mesterházi úr.

Róla aztán végképp semmit nem tudok, pedig még egyszer kezet is fogtam vele. Valami megnyitó buli volt, kaja pia ingyen, meg sztárvendégek és ott volt ő is. Akkor még nem tudtam ki ő. Róla is egy karakter jut eszembe. A Batman-ből Joker, nem az újból hanem még a régi eredeti Batman-ből. Egyszerűen nem látni az arcán semmilyen indulatot, grimaszt, haragot, csalódottságotl semmit. A bulin beszélt is egy keveset, abban szimpatikus dolgokat mondott, azt hiszem, azokat szidta, akik bántják a magyarokat. Ez asszem jó pont. Nem tudom az ő pártját most hogy hívják, de asszem ő maradt jómagyar MSZP-s.

Nézzünk valami nehezebb ügyet.
A Jobbik sem maradhat ki a szórásból, bár eléggé kényes téma. Ha jobbik, akkor mindenkinek egyből a romák ugranak be. Kinek ne lenne olyan esete, amikor romákkal gyűlt meg a baja. Na jó lehet, hogy nem mindenkinek, de én Szabolcsból jöttem és tudnék mesélni eseteket, amikor középiskolába elvert minket 3 roma gyerek, majd mi vertünk el 2 roma gyereket. Ez annyira mindennapos volt, mint általánosban a napközi. Lakásunkat 3-szor törték fel tisztelt kisebbségi honfitársaim, de mégsem akarom felgyújtani az összes roma telepet. Bár azokat a romákat, akik betörtek hozzánk és elvittek sok mindent, amit meg nem tudtak elvinni azt összetörték, na azokat elküldeném a liftaknába lekvárt zsibbasztani meg térdig érő szélben vizet kaszálni. Elkapták őket a rend őrei, sokat nem nyertünk a dologgal. (semmit). Szóval jöhetnek a roma történetek ezrével, dolgozom, adózom, ő megkapja a segélyt, majd ha találkozunk az úton akkor belém köt. (megtörtént).
Hozzáteszem, ha magyar csinálná ugyanezt, azt is ugyanígy zokon venném.
Szóval itt van ez a Jobbik és így vagy úgy de programjukban szerepel, hogy ezeket az embereket megregulázzák. Aki beáll a sorba az maradhat, aki nem annak nincs helye itthon. Hol itt a baj? Csinálják. Áldásom rá. Viszont ami picit visszatart attól hogy melléjük álljak, az egy apró probléma. Egy ismerősöm gárdista. Ahova kell a Jobbik, ő ott van. Dolgozni nem dolgozik, 34 évesen otthon él anyuval meg apuval. Több éves ismeretség alatt talán 5-ször láttam sör és cigi nélkül. Ha a Jobbik hatalomra jut egyszer, akkor ő is hatalmat kap? Igazoltathat engem bárhol? Sajnos eléggé hülye felfogásom van ezzel kapcsolatban. Én a rendőröktől is elvárom hogy olyan igazoltasson, akit tisztelhetek. Számomra a rendőr legyen feddhetetlen, szigorú, és a kiállása tiszteletet parancsoló. Pár hete igazoltatott egy srác, kedves volt közvetlen de egyáltalán nem volt rendőralkat. Vézna, alacsony kölyökképű srác volt, nagy bakanccsal. Tényleg olyan volt mintha a Pál utcai fiúkból ugrott volna elő nagy törökmézzel a kezében.
Szóval a Jobbiknak tisztáznia kellene hogy az ő csendőrségük is válogatott emberekből fog-e állni.

A Jobbikkal kapcsolatban van még egy fontos felvetésem. Sajnos nem látok át rajtuk. Úgy tűnik tényleg nem rasszisták, nem tettek semmi olyat, ami azt mutatná hogy azok lennének. De miért nyomja a sajtó megállás nélkül ezt? Talán én nem látok jól valamit? És mi van ha igaza van a sajtónak? Mi van ha nem leszek eléggé magyar a szemükben ha hatalomra jutnak (mind a 4 nagyszülő magyar és itt is született de felfelé menve ki tudja??). Mi van, ha nem azt fogják nézni hogy dolgozom, adózom, hanem azt hogy a nagyapám nagyapjának az apja mondjuk xy nemzetiségű volt?? Ez szerintem sok emberben ott van és elgondolkodtatja.

Van egy ötletem a jövőbeni szavazásokkal kapcsolatban, és szerintem a pártokon kívül mindenkinek tetszik majd.
A választások előtt a pártok írják le, mikor mit fognak csinálni a 4 év alatt. Ha leírták, az legyen hivatalos dokumentum, és ha bármely pontját nem teljesítik akkor nekem mint szavazónak jogom legyen visszavonnom a szavazatomat és másra leadni. Ha annyian visszavonják, hogy nincs nekik már kellő szavazat a kormányzás folytatásához, akkor jön a következő párt. Így tényleg reális a választás fogalma.

Hogy miért kellene az országban patkánypolitika?

A Discovery-n láttam egy riportot a patkányokról. A patkányok az egyetlenek az állatok közt, amelyek fajon belül folyamatosan harcolnak, de ha a szükség úgy hozza, akkor összefognak és a rájuk támadóval szemben közösen támadnak. Innen jött az írásom címe.

Minden párttól azt hallom, hogy a legjobbat akarják az embereknek. Akkor miért nem fognak össze és teszik rendbe az országot és védik meg az ellenségtől? Mert ellenség mindig van, néha látható, néha láthatatlan, de itt van köztünk, és több embert érint, mint bármely vírus együttvéve. Ez az ellenség az ország anyagi helyzetének romlása, az emberek életszínvonalának rohamos esése.

Hát fogjatok össze kedves pártok, és tegyétek a dolgotokat!
Szolgálunk és védünk! A rendőrség beengedi a menekülteket!
Van aki ejtőernyővel dobná vissza a bevándorlókat, van aki anélkül!
Orbán ahogy rongybabaként táncol! Meglettünk volna a látvány nélkül!
Íme a vagyonnyilatkozatok, érdekes a végeredmény...
Megoldódott a devizahitel probléma?
Balesetet okozott, majd elhajtott a Fideszes politikus!
Egy elkattant rendőr és a szolgálati tánc + videó
IQ teszt videó.... mindenkinek kötelező megnézi! - többször is!
Orbán Viktor beszéde a Kozma utcai zsidó temetőben
Feljelentett rendőrök: Egy kisebbségivel szemben folyt intézkedés!
10 kg krumplit ajánlottak a szavazásért, de nem kapták meg!
Gyurcsány: Rendreutasítottam az USA nagykövetét!
Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
Felolvasott beszéd, de a lényeg: Orbán dinasztiát épít és nem országot!
Ingyen étel, de kik kérik Gyurcsány ebédjét?
Videón a férfi akit garázdaságért már többen is keresnek!
Újabb gúnyvideó Orbán Viktorról. Ez már mindennapos lesz?
Bicikli lopás nagy mestere + videó!
A kátyú elnyelte az autót, ilyen kátyúk még itthon sincsenek! + videó!
Ilyen bolti lopást még nem láttál + videó!
Verekedés az utcán, itt tart az ország + videó
Balatoni kikötő saját erőből, ne panaszkodj, zárkózz fel!
Szociális temetés avagy a szegény a halál után is szegény!
Közmunkásokat dolgoztatott a jegyző a saját udvarán!
Fidesz: Tehetségtelen kis majom vagy!
Verekedés és nevetgélés avagy egy család átlagos délutánja!
Ki az ostobább? Az albérlő, a főbérlő vagy mindkettő?
Ilyen lenne Magyarországon egy reklámfilm forgatás? Botrányos...
Tesco magyarázkodás videón... Az igazság?
Orbán: Most tiltakozzon mindenki az útdíj ellen!
Jobbik razzia... Áramlopás bejelentése + videó!
Orbán mesék. Tarol az interneten a gúnyolódó videó!
Az lettél, amire gyerekkorodban vágytál?
Titkosítás a Fidesz csodafegyvere!

thepost.hu

aki lemarad, az kimarad
Minek fizessen útdíjat egy öreg kommunista?
Virtuális séta a saját temetésünkön
Van a világűrben értelmes élőlény? És a Földön van?
El a kezekkel a Fidesztől mert a végén még valaki eltöri
Zenés, táncos napközi... Mi ez és kik ezek az 5 perces sztárok?
Miért nem fog a Fidesz megbukni...
Mi a különbség L.L Junior és közted? Vezess ittasan és megtudod!
Mindenkinek van hülye ismerőse a facebookon
Az ideális nő
Ő valójában csak a pénzedet akarja?
Amikor elkésel egy befizetni valóval...
Talán a magyarok nem elég jók a németeknek? Ebből a történetből kiderül...
Új Fidesz cél: plusz 1 millió bevándorló
Győzike látványa fizikailag okozott fájdalmat
Politika helyett kínozd magad délutáni zenecsatornákkal
Beszólok minden pártnak folyamatosan, de csak a Fideszesek támadnak
Kenyeret a népnek, devizahitelt mindenkinek!
A mi országunk egy száguldó vonat
Hogy merik pénzben mérni Jézus születését?
Hazánkon röhög a fél világ, de vajon a mi hibánk?
A tv-zés legalja volt, mégis mindenki nézte
Éhező gyermekek az ezer stadion országában...
Hogyan legyél gyökér sofőr?
Nem vagyok kommunista csak nem értek egyet a Fidesszel!
Klónok vagyunk és természetesen nem tudunk róla...
Szoktál még álmodni?
Túl sok a bamba turista a Tesco-ban
Sok hülye miatt félek elmondani, hogy ufót láttam
Ha jó filmeket akarsz látni
Érzeted már, hogy a jelen már megtörtént egyszer?
Mekkora lóvé van fogyókúra-bizniszben?
Boldog karácsonyt! Csak fel ne robbanjon a fejem!
Tömör vélemény a homoszexualitásról...
Halál az élet után, vagy élet a halál után...

thepost.hu

aki lemarad, az kimarad

THE POST.HU
KATEGÓRIÁK
SZTÁROK / GASZTRO
POLITIKA
RENDŐRSÉGI HÍREK
FELNŐTT HÍREK
AUTÓ HÍREK
KÖZÖSSÉG
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE +
YOUTUBE
INSTAGRAM
Amit látsz, az a hír,
amit tudsz, az a háttér,
amit érzel, az a vélemény.