Főoldal Sztárok/Gasztro Politika/Gazdaság Rendőrség Felnőtt Közlekedés Feliratkozás Olvasóink küldték
Ő valójában csak a pénzedet akarja?
Segítesz egy menekült családot? - Megöllek! - Videón egy elmebeteg.
Hadd menjenek a migránsok, de vigyék cserébe Orbánt is! Avagy az ország rendberakása 3 lépésben.
Unió: be kell fogadni a menekülteket, akinek ez nem tetszik az hagyja el Európát!
Lépj be, hívj meg embereket, és ha ők is hívnak meg embereket, akkor már alakul a helyzet. Ki ne hallotta volna már a következő csodaszavakat: hozol be három embert, majd ők is hármat, ők is hármat és minden sínen van. Pofon egyszerű.

Mi a baj az mlm rendszerrel és miért van az hogy nagyon sok országban hatalmas tisztelet övezi azt aki ügynöki munkát végez, míg fényes Magyarországon, ha valaki azt mondja nekünk hogy üzletkötéssel foglalkozik és a fizetése függ a teljesítményétől, akkor a szívünk szorul össze.

A multi level marketing alapvetően egy csodálatos dolog akkor ha tényleg szívvel lélekkel van csinálva és nem addig tart amíg a szomszéd Piri nénit bevesszük.

Könnyen felismerhető, hogy az aki megkeres téged mlm-el kapcsolatban, az csak a pénzedet akarja, vagy valóban hisz az általa képviselt cégben.
Ha nem csak a pénzedet akarja, akkor elsőre bemutatja neked a céget, a forgalmazott szolgáltatást, elmondja miért hisz jobban ebben a cégben mint a konkurens cégekben és legvégül elmondja, hogy hogyan lehet vele pénzt is keresni. Ha ebben a formában adja elő és érdekel Téged az mlm, akkor lépj be a lehető legkisebb összeggel. Hidd el, egy ilyen ember nem a te pár ezredért ment oda, hanem hisz a közös sikeretekben.
Mielőtt ebben bárki kételkedne, hagy mondjam el, hogy ismerek személyesen olyan embert, aki a semmiből építette fel a birodalmát és úgy, hogy a csapata szereti, mindenkinek betartotta a szavát és mindenki azt kapta amit megígért neki.

A másik -féle mlm-es a rosszabb. Ők a multi level marketing igazi pancserei, ha úgy tetszik az alja. Ő szinte alig fogja veled normális hangnemben ismertetni a céget, a terméket, viszont egyből a tudtodra hozza, hogy hogyan lehet szinteket megvenni, csak fizesd be magad, az anyukádat meg a sarki fűszerest is. Ő ezt javasolja és nincs ideje rád ha nem szállsz be, mert 30-an várják ebben a pillanatban is, hogy csatlakozzanak hozzá. A beszédben természetesen előkerülnek a fantasztikus, a forradalmi és a kihagyhatatlan szavak is. Ha ilyennel találkozol köszönj el tőle. Beránt 10-15 embert, keres vele egy kis pénzt és megy a másik mlm-be majd megkeresi azzal is ugyanazokat az embereket. Ezek az emberek járatják le ezt az amúgy szép hivatást.

Személy szerint 2 mlm rendszerhez volt szerencsém eddig. Az egyikbe be is léptem, a másikat csak meghallgattam.

Egyik jó barátom járkált ilyen rendezvényekre, és egyszer megkért, hogy vigyem el autóval. Elvittem, bár annyit tudtam az mlm-ről hogy utálják az emberek. Mit mondjak, igaz ami igaz, magával ragadott a rendezvény. Dübörgő zene, öltönyös emberek, bemutatják kik a legsikeresebbek és ez elvarázsolt. Tetszett az egész, de ennél kicsit több kell hogy én beszálljak bármibe. Szóval ez szép volt jó volt, de ami legjobban tetszett, az az volt, hogy a jó barátom meg sem próbált meggyőzni. Ismer annyira, hogy tudja, ha akarok csatlakozni úgyis szólok.

Pár héttel később elmentünk egy plázába és összefutottunk az egyik sráccal aki az említett rendezvényen ott volt és épp felfele tartott a sikerlistán. Beszélgettünk, Ő sem próbált meg bevenni, majd elköszöntünk mert találkozóra várt valakit és nem akartunk zavarni. Forró csokiztunk 2 asztallal arrébb és akaratunk ellenére végighallgattuk a beszélgetést. Ezután döntöttem el, hogy beszállok. Az ember aki a találkozóra jött rögtön be akart szállni de azt a választ kapta, hogy menjen haza, hétvége jön, gondolja át mert most fel van pörögve, de neki csak olyan emberek kellenek a csapatba akik nem az aktuális pörgésből merítenek erőt, hanem Önmagukból.

Nagyon tetszett ez a hozzáállás, eléggé profi volt. Bizonyított tény, hogy ha nem akarsz eladni valamit, akkor rögtön találsz rá vevőt. Ez bejött neki is, sőt én is csatlakoztam. Mivel nem dolgozom a dologban így nincs is bevételem belőle, passzívan annyit nyerek a dologgal, hogy a termék amit forgalmaz a cég az nekem havonta ingyen van. Nem vettem be senkit, nem adtam el semmit. Szóval én lusta vagyok mlm-ben dolgozni, de a srác azóta benne van a top 10-ben. A csapata szereti, a forgalmazó cég meg pláne. Ez volt a pozitív élményem.

A negatív élményem az volt, amikor megkeresett egy 40 körüli emberke, hogy az egyik ismerősöm ajánlott engem neki csak ezért szakít rám időt. Bumm, rögtön megtisztelve éreztem magam. Előadta, hogy miért vagyok egy senki amiért munkahelyem van és hogy lehetnék olyan mint Ő, audi q7 meg dollármilliók. Itt már tudtam, hogy mekkora barommal ülök szemben. Sokan ott szúrják el a dolgot, hogy olyan pénzeket ajánlanak ami még a cég tulajdonosának is nagy pénz. Szóval előadta az év üzletét és úgy döntöttem, hogy belemegyek. Mondtam neki, hogy van egy barátom, ha őt meggyőzi akkor beszállunk mind a ketten.

Megörült, belement és telefonon lebeszéltem ott az ismerősömmel, hogy mennénk nála mert kaptam egy olyan üzleti ajánlatot amivel dollármilliókat lehet keresni és dolgozni sem kell vele. Az ismerősöm az a srác volt aki anno bevett a másik mlm-be. Elmentünk hozzá az én autómmal, mert mint mondta neki szervizben volt az Audija és az úton hallgattam, hogy pár éve elkártyázott jó pár milliót de a nagyoknál ez így megy. Megérkeztünk, az ismerősöm fogadott minket, majd 10 perc beszélgetés után véget is ért a dolog. Átszámoltuk az általa említett pénzt ami szerinte havonta simán meglehet, és hozzátette, hogy neki hány millió dollárja van bankban. Az ismerősöm közölte vele, hogy az a pénz amit Ő most mondott, az nagyon szép összeg és akkor ezek szerint Ő benne van a világ 100 leggazdagabb embere közt. Ekkor már kevesebb pénze volt bankban, csak összekeverte a cég bevételét a magáéval. Ez már nagyon kellemetlen volt mindenkinek, főleg amikor az ismerősöm elővezette neki a saját mlm rendszerét és azt is hogy a lakása, az autója a vállalkozása is ebből van.

Mondanom sem kell, hogy csatlakozni akart az ismerősömhöz, de ő mondta, hogy ő már csak rendezvényekre jár, és tényleg csak olyanokat vesz be maga alá aki nem átvágja az embereket hanem tényleg igazi csapattag akar lenni.

Szóval érdekes volt, a hazaút meg néma. Többet nem is láttam.

Minden mlm-esnek üzenem, higgyétek el nem kell milliókat, milliárdokat ajánlani, nem kell hazudni. Sok ember nyitott az mlm-re és egy ütőképes csapat tényleg nagy sikereket tud elérni ha egymást erősítik.

Mi a jobb? 300 becsapott ismerős akiken kerestél 200 000 Ft-ot és akikkel nem akarsz találkozni a közértben, vagy 50 fős csapat akikkel erősítitek egymást és sikeresek lesztek?

Érdemes utánaolvasni az mlm-nek és kérek minden ezzel foglalkozót, hogy felejtsék már el a forradalmi és fantasztikus kifejezést, mert 15 éve is ciki volt már.
Szolgálunk és védünk! A rendőrség beengedi a menekülteket!
Van aki ejtőernyővel dobná vissza a bevándorlókat, van aki anélkül!
Orbán ahogy rongybabaként táncol! Meglettünk volna a látvány nélkül!
Íme a vagyonnyilatkozatok, érdekes a végeredmény...
Megoldódott a devizahitel probléma?
Balesetet okozott, majd elhajtott a Fideszes politikus!
Egy elkattant rendőr és a szolgálati tánc + videó
IQ teszt videó.... mindenkinek kötelező megnézi! - többször is!
Orbán Viktor beszéde a Kozma utcai zsidó temetőben
Feljelentett rendőrök: Egy kisebbségivel szemben folyt intézkedés!
10 kg krumplit ajánlottak a szavazásért, de nem kapták meg!
Gyurcsány: Rendreutasítottam az USA nagykövetét!
Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
Felolvasott beszéd, de a lényeg: Orbán dinasztiát épít és nem országot!
Ingyen étel, de kik kérik Gyurcsány ebédjét?
Videón a férfi akit garázdaságért már többen is keresnek!
Újabb gúnyvideó Orbán Viktorról. Ez már mindennapos lesz?
Bicikli lopás nagy mestere + videó!
A kátyú elnyelte az autót, ilyen kátyúk még itthon sincsenek! + videó!
Ilyen bolti lopást még nem láttál + videó!
Verekedés az utcán, itt tart az ország + videó
Balatoni kikötő saját erőből, ne panaszkodj, zárkózz fel!
Szociális temetés avagy a szegény a halál után is szegény!
Közmunkásokat dolgoztatott a jegyző a saját udvarán!
Fidesz: Tehetségtelen kis majom vagy!
Verekedés és nevetgélés avagy egy család átlagos délutánja!
Ki az ostobább? Az albérlő, a főbérlő vagy mindkettő?
Ilyen lenne Magyarországon egy reklámfilm forgatás? Botrányos...
Tesco magyarázkodás videón... Az igazság?
Orbán: Most tiltakozzon mindenki az útdíj ellen!
Jobbik razzia... Áramlopás bejelentése + videó!
Orbán mesék. Tarol az interneten a gúnyolódó videó!
Az lettél, amire gyerekkorodban vágytál?
Titkosítás a Fidesz csodafegyvere!

thepost.hu

aki lemarad, az kimarad
Telefonlehallgatás bárhol, bármikor
Minek fizessen útdíjat egy öreg kommunista?
Virtuális séta a saját temetésünkön
Van a világűrben értelmes élőlény? És a Földön van?
El a kezekkel a Fidesztől mert a végén még valaki eltöri
Zenés, táncos napközi... Mi ez és kik ezek az 5 perces sztárok?
Miért nem fog a Fidesz megbukni...
Mi a különbség L.L Junior és közted? Vezess ittasan és megtudod!
Mindenkinek van hülye ismerőse a facebookon
Az ideális nő
Amikor elkésel egy befizetni valóval...
Talán a magyarok nem elég jók a németeknek? Ebből a történetből kiderül...
Új Fidesz cél: plusz 1 millió bevándorló
Győzike látványa fizikailag okozott fájdalmat
Politika helyett kínozd magad délutáni zenecsatornákkal
Beszólok minden pártnak folyamatosan, de csak a Fideszesek támadnak
Kenyeret a népnek, devizahitelt mindenkinek!
A mi országunk egy száguldó vonat
Hogy merik pénzben mérni Jézus születését?
Hazánkon röhög a fél világ, de vajon a mi hibánk?
A tv-zés legalja volt, mégis mindenki nézte
Éhező gyermekek az ezer stadion országában...
Hogyan legyél gyökér sofőr?
Nem vagyok kommunista csak nem értek egyet a Fidesszel!
Klónok vagyunk és természetesen nem tudunk róla...
Szoktál még álmodni?
Túl sok a bamba turista a Tesco-ban
Sok hülye miatt félek elmondani, hogy ufót láttam
Ha jó filmeket akarsz látni
Érzeted már, hogy a jelen már megtörtént egyszer?
Mekkora lóvé van fogyókúra-bizniszben?
Boldog karácsonyt! Csak fel ne robbanjon a fejem!
Tömör vélemény a homoszexualitásról...
Halál az élet után, vagy élet a halál után...

thepost.hu

aki lemarad, az kimarad

THE POST.HU
KATEGÓRIÁK
SZTÁROK / GASZTRO
POLITIKA
RENDŐRSÉGI HÍREK
FELNŐTT HÍREK
AUTÓ HÍREK
KÖZÖSSÉG
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE +
YOUTUBE
INSTAGRAM
Amit látsz, az a hír,
amit tudsz, az a háttér,
amit érzel, az a vélemény.