Főoldal Sztárok/Gasztro Politika/Gazdaság Rendőrség Felnőtt Közlekedés Feliratkozás Olvasóink küldték
A férfiak és a női mellek...
Segítesz egy menekült családot? - Megöllek! - Videón egy elmebeteg.
Hadd menjenek a migránsok, de vigyék cserébe Orbánt is! Avagy az ország rendberakása 3 lépésben.
Unió: be kell fogadni a menekülteket, akinek ez nem tetszik az hagyja el Európát!
Az internet, a média de még a hétköznapok sem csendesek ebben a témában. Vannak vélemények pró és kontra. Vannak férfiak és nők akik idegenkednek tőle, és ugyancsak vannak olyanok akiknek természetes a plasztikai beavatkozás. Nehéz eldönteni, kinek miben van igaza és nem is vagyok arra hivatott hogy döntésemmel befolyásoljam az erről folyó beszélgetések végkimenetelét.

Véleményem viszont van és bár megtarthatnám magamnak, mégis inkább eléd tárom kedves olvasó, remélve hogy sorai talán más szemszögből világítják meg ezt a témát, mint ahogy eddig láttad legyél férfi, vagy akár nő. Vagy ahogy az Apeh mondaná jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet.

A női mell és mellplasztika. Ha ténylegesen a legelejéről szeretném kezdeni, akkor egészen a Baywatch-ig kell visszamennem. Gyerekkoromban nem voltak olyan könnyen elérhetőek a szexuális tartalommal rendelkező weboldalak, újságok és egyéb ismeretterjesztő „dokumentumok” mint most. Be kellett érnünk a Baywatch szőke gyönyörűségével Pamela Anderson-nal. Évekig néztem anélkül a hölgyet, hogy feltűnt volna, hogy az említett hölgy szeme színe zöld. Bizony kedves uraim, az említett hölgynek vannak szemei és azok zöldek. Abban biztos voltam, hogy Pamela mellei hiába nagyok, a kinézetük nem egyenlő az általam ismert konyhás néni melleivel. Igaz a konyhás nénit nem is néztem férfi szemmel továbbá az összehasonlítás célja sem a bántás.
( Innen üzenem az általános iskolás konyhás néninek, hogy az aranygaluskája verhetetlen és ez egy férfinak többet jelent mint bármilyen női mell.)

Évek kellettek mire egyáltalán felfogtam, hogy egyfajta szilikonnak nevezett anyagnak köszönheti Pamela a szép formát és a dinnye méreteket. Évek mentek évek jöttek és én kinőttem Pamelát, kinőttem a nagy mell imádatot.

Ma már egészen más kápráztat el, más az ami miatt az ösztöneim előbújnak addigi rejtett elfojtott zugaiból. Ez mára már nem a mell mérete, hanem a női mell formája. Lehet körte, lehet alma, lehet akár nagy, akár kisebb, a lényeg hogy formás legyen. Alapból számomra nincs csúnyább mikor egy VV celeb akárki elmegy, megcsináltatja a melleit több ezer köbcentisre, de hagy a mellek között olyan hézagot, hogy talán még a magyar válogatott csatára is betalálna oda. (nem célom bántani a magyar focit, szurkolok is sűrűn ha ráérek vagy ha nem felejtem el...). A világ leggyönyörűbb mellei azok, amelyek mérettől függetlenül formásak és köztük nincs nagy hézag.

A magasságos természetesen mindenkit más formára gyúr, így adott, hogy egy egy hölgy nem rendelkezik azokkal az adottságokkal amik a férfiaknak tetszenének. Mi ilyen esetben a teendő?

2 srác ismerősömet kérdeztem meg erről, előrébb nem jutottam. A kérdésem arra vonatkozott hogy milyen szerintük a szép női mell. A válaszok kiábrándítóak, talán én tettem fel rosszul a kérdést, de talán előrébb jutottam volna ha nem egy péntek esti füsttől bűzlő buli közepén hozom fel a blogom témáját.

Szóval Tibi aki egy agymosott barom (az anyja hívja így, hozzáteszem okkal), azt válaszolta a cicis kérdésre, hogy nem számít a nő mell mérete csak ku...a nagy legyen.

Hagytam is a dolgot és reménnyel teli kérdeztem meg Gábort hogy ő hogyan vélekedik erről a kérdésről:

„Ha kis mellű nőm volt, akkor nagymellűvel csaltam, ha nagymellű volt akkor kis mellűvel. A mostaninak kicsik a mellei, talán ha borogatná őket el is múlnának, de nagyon jól tud (a részleteket innen kihagyom, lehet, hogy fiatalkorú is olvassa a blogokat és isten ments hogy olyat olvasson ami befolyásolja a lelki fejlődését.)

Szóval mint említettem nem jutottam előrébb, de vissza is térek arra a kérdésre, hogy mit tehetnek a kiemelt testi adottságokkal nem rendelkező hölgyek. Bár néhány keleti kultúra rejt olyan leírásokat, melyek bemutatnak különböző növényi kivonatokat, keverékét és masszázspontokat melyek használatával állítólag lényeges formálódást és növekedést érhet el az azt használó hölgy.

Sajnos ezektől eltérő természetes mellformálást/növelést nem tudok elővezetni.

Marad a mesterséges, kórházi, szigorú felügyelet mellett elvégzett művelet, melynek nem csak az ára miatt, (több százezer Ft cicinként) hanem a vele járó kellemetlenségek miatt is meggondolandó az igénybevétele.

Az árat nem írom mert egy nő ha nincs magával megelégedve és szeretné Önmagát a tudomány vívmányai segítségével vonzóbbá tenni, akkor nincs az az ár, vagy ok aminek joga lenne eltántorítani ettől őt. Több százezer Ft, de van aki nyaralni szeretne mondjuk a gyönyörű Athénban, van aki felújítaná a lakását és van aki szép ciciket szeretne. Persze van olyan aki lakásfelújítás után szép cicikkel nyaral Athénban, de nem hiszem hogy az ilyen hölgynek probléma az a rongyos pár százas.

Szóval ha az összeg a zsebünkben van, akkor irány az orvos. Minden erre vállalkozó nő tudja, hogy a megfelelő folyamat , felkeresni egy orvost, megtekinteni a munkáit élőben (Ez a része a folyamatnak nekem is tetszene), majd ha átrágtuk a dolgokat és elvégezték a megfelelő vizsgálatokat (a kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében,) akkor bele is vághatunk.

Nem írom le, hogy ne tegyétek kedves hölgyeim ,mert csak nektek van jogotok dönteni. Viszont szeretnék pár dolgot a figyelmetekbe ajánlani.

Ha a férfi akivel együtt vagytok, azt sugallja hogy kevés vagy neki a cicid méretének, formájának tekintetében, akkor azt a férfit minimum dobd ki de azonnal. Hidd el nagyobb, vagy formásabb cicivel sem fog jobban szeretni.

Ha a barátnőd megcsináltatta és többen nézik meg a strandon mint téged, akkor se csináltasd meg. Nekem volt egy 24 éves vagány kis sportkocsinak mondott autóm, mely álmaim autója volt, és melynek a restaurálására évekig spóroltam. Elkészült, majd több órát szobroztam az M3-as mellett mire hoztak nekem hozzá pótkereket (vérbeli sportkocsi lévén nem volt hozzá és hely sem volt neki kialakítva). Szóval gyönyörű volt az autó de rájöttem nem minden a külső.
Ha a pénzemet egy más jellegű autóba öltem volna és nem egy hasznavehetetlen sportkocsiba, akkor talán célba értem volna időre és az ex főnököm se adta volna elő a monológját hogy mi is a mai világban a megbízhatóság. Szóval tedd fel a kérdést, több leszel te azzal hogy téged is jobban megnéznek a strandon? Szerintem nem.

Ha mégis megcsináltatod és összejössz egy pasival, nem fordul meg a fejedben hogy nem veled jár hanem egy pár kg-os szilikon anyaggal? Anélkül is veled lenne? Fontos kérdések ezek hidd el. Ha a cicid csábította el, akkor mi lesz ha jobban megtetszik neki egy másik cici mint a tieid?
Ezen nem lovagolok tovább, mert minden férfinak fontos a női mell, amelyik mást mond az hazudik. Ugyanakkor ne azért legyen veled.

Egy másik fontos ellenérv, és tényleg nem szeretek riogatni senkit, de fontos előhozakodnom a biztonság kérdésével. Az orvos közli veled hogy a praxisában 99 %-os sikerrel dolgozik. Mindenki örül és a fertőtlenítőket kínáló reklámból tudjuk hogy a baktériumok 99%-ának eltüntetése már maga a biztonság. Mi van azzal az 1%-al? Ha rám hallgatsz nem csak a 99 %-ba tartozó esetekből kérsz referenciát, hanem az 1%-ból is.

A beavatkozás lehet fájdalmas és elsülhet rosszul is. Erre rengeteg példa van az interneten, de nem veheti senki készpénznek hogy a 99%-ba fog tartozni vagy épp az 1%-ba.

Végül de nem utolsó sorban egy számomra fontos, de baromságnak tűnő közhelyet említek. Egy idegen anyag lesz benned! (tudom hülyén hangzik de rossz az aki rosszra gondol.)

Szóval én még a gyűrűmet sem hordom rendszeresen, mert zavar. Bele bolondulnék ha egy idegen anyaggal kellene együtt élnem ráadásul önszántamból tetettem oda. De ezt mindenki maga érzi, hogy zavarná-e vagy sem. Igaz a műtét után nincs visszaút, így jobb ezeket előre átgondolni.

Most hogy a levelem végére értél, tényleg érdekelne, hogy sikerült e picit megvilágítani a dolgokat más szemszögből, bár szerintem nem írtam semmi olyat amit az erre vállalkozó hölgyek ne tudnának, de másabb leírva látni mint rágondolni.

Ha átolvasva a véleményed az hogy a kedves blogíró, esetünkben jómagam menjen a picsába és te azért is megcsináltatod, akkor már csak egy rövid véleményt írnék rólad, igen rólad kedves hölgy olvasóm.

Hidd el, hogy úgy vagy szép, ahogy vagy. Lehetsz vékony, sportos, duci, kövér, kis mellű, nagymellű, fehér vagy kreol, szőke vagy barna, a véleményem az hogy mindenkinek megvan a párja valahol, aki úgy szeret téged ahogy te vagy. Légy elégedett magaddal , barátkozz meg a tükörképeddel és ne nyúlj bele mesterségesen isten alkotásába. Megteremtett téged olyanra amilyen vagy, egyéni kinézetet adott neked, ne tedd tönkre azzal hogy belenyúlsz a munkájába és kijavítod azt.


Puszilok minden nőt és ha elbizonytalanodtok, csak olvassátok el még egyszer a blogot :)

Akár egyetértettek velem akár nem, írjatok jó sok e-mailt hogy legyen még blogtémám.

e-mail címem: blogkapcsolat@gmail.com

Üdvözlök mindenkit!

RailGun


Szolgálunk és védünk! A rendőrség beengedi a menekülteket!
Van aki ejtőernyővel dobná vissza a bevándorlókat, van aki anélkül!
Orbán ahogy rongybabaként táncol! Meglettünk volna a látvány nélkül!
Íme a vagyonnyilatkozatok, érdekes a végeredmény...
Megoldódott a devizahitel probléma?
Balesetet okozott, majd elhajtott a Fideszes politikus!
Egy elkattant rendőr és a szolgálati tánc + videó
IQ teszt videó.... mindenkinek kötelező megnézi! - többször is!
Orbán Viktor beszéde a Kozma utcai zsidó temetőben
Feljelentett rendőrök: Egy kisebbségivel szemben folyt intézkedés!
10 kg krumplit ajánlottak a szavazásért, de nem kapták meg!
Gyurcsány: Rendreutasítottam az USA nagykövetét!
Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
Felolvasott beszéd, de a lényeg: Orbán dinasztiát épít és nem országot!
Ingyen étel, de kik kérik Gyurcsány ebédjét?
Videón a férfi akit garázdaságért már többen is keresnek!
Újabb gúnyvideó Orbán Viktorról. Ez már mindennapos lesz?
Bicikli lopás nagy mestere + videó!
A kátyú elnyelte az autót, ilyen kátyúk még itthon sincsenek! + videó!
Ilyen bolti lopást még nem láttál + videó!
Verekedés az utcán, itt tart az ország + videó
Balatoni kikötő saját erőből, ne panaszkodj, zárkózz fel!
Szociális temetés avagy a szegény a halál után is szegény!
Közmunkásokat dolgoztatott a jegyző a saját udvarán!
Fidesz: Tehetségtelen kis majom vagy!
Verekedés és nevetgélés avagy egy család átlagos délutánja!
Ki az ostobább? Az albérlő, a főbérlő vagy mindkettő?
Ilyen lenne Magyarországon egy reklámfilm forgatás? Botrányos...
Tesco magyarázkodás videón... Az igazság?
Orbán: Most tiltakozzon mindenki az útdíj ellen!
Jobbik razzia... Áramlopás bejelentése + videó!
Orbán mesék. Tarol az interneten a gúnyolódó videó!
Az lettél, amire gyerekkorodban vágytál?
Titkosítás a Fidesz csodafegyvere!

thepost.hu

aki lemarad, az kimarad
Telefonlehallgatás bárhol, bármikor
Minek fizessen útdíjat egy öreg kommunista?
Virtuális séta a saját temetésünkön
Van a világűrben értelmes élőlény? És a Földön van?
El a kezekkel a Fidesztől mert a végén még valaki eltöri
Zenés, táncos napközi... Mi ez és kik ezek az 5 perces sztárok?
Miért nem fog a Fidesz megbukni...
Mi a különbség L.L Junior és közted? Vezess ittasan és megtudod!
Mindenkinek van hülye ismerőse a facebookon
Az ideális nő
Ő valójában csak a pénzedet akarja?
Amikor elkésel egy befizetni valóval...
Talán a magyarok nem elég jók a németeknek? Ebből a történetből kiderül...
Új Fidesz cél: plusz 1 millió bevándorló
Győzike látványa fizikailag okozott fájdalmat
Politika helyett kínozd magad délutáni zenecsatornákkal
Beszólok minden pártnak folyamatosan, de csak a Fideszesek támadnak
Kenyeret a népnek, devizahitelt mindenkinek!
A mi országunk egy száguldó vonat
Hogy merik pénzben mérni Jézus születését?
Hazánkon röhög a fél világ, de vajon a mi hibánk?
A tv-zés legalja volt, mégis mindenki nézte
Éhező gyermekek az ezer stadion országában...
Hogyan legyél gyökér sofőr?
Nem vagyok kommunista csak nem értek egyet a Fidesszel!
Klónok vagyunk és természetesen nem tudunk róla...
Szoktál még álmodni?
Túl sok a bamba turista a Tesco-ban
Sok hülye miatt félek elmondani, hogy ufót láttam
Ha jó filmeket akarsz látni
Érzeted már, hogy a jelen már megtörtént egyszer?
Mekkora lóvé van fogyókúra-bizniszben?
Boldog karácsonyt! Csak fel ne robbanjon a fejem!
Tömör vélemény a homoszexualitásról...

thepost.hu

aki lemarad, az kimarad

THE POST.HU
KATEGÓRIÁK
SZTÁROK / GASZTRO
POLITIKA
RENDŐRSÉGI HÍREK
FELNŐTT HÍREK
AUTÓ HÍREK
KÖZÖSSÉG
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE +
YOUTUBE
INSTAGRAM
Amit látsz, az a hír,
amit tudsz, az a háttér,
amit érzel, az a vélemény.