Főoldal Sztárok/Gasztro Politika/Gazdaság Rendőrség Felnőtt Közlekedés Feliratkozás Olvasóink küldték
Palácsik Tímea kontra Damu Roland – Ki a nyertes?
Segítesz egy menekült családot? - Megöllek! - Videón egy elmebeteg.
Hadd menjenek a migránsok, de vigyék cserébe Orbánt is! Avagy az ország rendberakása 3 lépésben.
Unió: be kell fogadni a menekülteket, akinek ez nem tetszik az hagyja el Európát!
Kedves olvasom, most előrántottam egy témát amit már csontig lerágott a média cápafoga, de úgy érzem egyik blog vagy cikk, vagy tudósítás sem elégítette ki az igazságérzetemet ezzel az üggyel kapcsolatban. Picit úgy érzem, hogy rögzítve a világhálón a Palácsik-Damu mérleget egyenesbe hozom. A blogom végén az ügyben ítéletet hozok és remélem az ítéletem lesz olyan erős hogy a legfelsőbb bíróság is térdet hajt eme kis blog előtt.

Olvastam az ügyről írást pró és kontra. Volt amiben az említett hölgyet, (továbbiakban Tímea remélem nem sértődik meg a tegező formáért) lehordták a sárga földig. Nem részletezem minek nevezték több esetben is, de ha azt írnám hogy ribancnak nevezték, akkor az még mindig fényévekre lenne az igazságtól.

Én beleástam magam a témába, mert szerettem volna minden részlet megvizsgálása után ítélkezni ugyanakkor megvallom őszintén, hogy nem értettem, nem értettem, hogy egy hölgy akit megerőszakoltak, bántottak, rendszeresen vertek, hogyan lehet ennyire utálat tárgya. Nem ismerem személyesen Tímeát, nem hiszem hogy járt ott, vagy dolgozott ott ahol én, a napokban pedig egészen biztos hogy nem egy társasági körben mozgunk. Pártatlan vagyok teljesen, nem vert még meg engem Damu Roland, nem adott még főszerepet Vajna úr egy terminátor filmben sem, de ha már itt tartunk még csak el sem ütött egy celeb sem ezidáig.
Az írásomat tehát a részrehajlás halvány árnyéka sem sötétíti el.

Kezdem azzal hogy felröppent a hír, megerőszakolták , megverték Tímeát akiről annyit tudtam hogy …. igazából semmit sem tudtam róla. Aki megverte az Damu Roland volt, az a férfi aki az egyik hazai szupersorozat szuperszínésze volt, de nem ismertem se őt se a munkásságát.

A nyilatkozatok repkedtek mint árész háborúiban a nyilak. Hétfőn jött a hír hogy Damu ártatlan, hozzá sem nyúlt Tímeához erre jutott a rendőrség. Aztán jött a kedd, amiben már az volt, hogy a rendőrség szerint Damu igenis megverte és megerőszakolta Tímeát. Először azt hittem, hogy 2 rendőrség van az országban. Kis időbe telt mire rájöttem, hogy ezek nem nívós újságok tényekkel alátámasztott információi, hanem nyilatkozatok egyik féltől, illetve másik féltől. Próbálták mindkét oldalról befolyásolni a közvéleményt, mintha pl. az én meg a házinéni szava érne valamit ebben az ügyben.

Hamar rájöttem, hogy magamnak kell az igazságot megfejteni, ezért tv-s nyilatkozatokat kezdtem el nézni, egyik féltől is és a másik féltől is. Természetesen belefutottam abba a videóba amiben Damu korábban a hal tortán forgatásán megjátszotta a Chuck Norrist és keményen kérte a műsor résztvevőtől, hogy aki erős az megáll előtte. Mondjuk megnéztem volna ha egy vérbeli magyar kohómunkás elélép, akkor hány secundum alatt rágta volna körbe a füvet az udvaron a mi Rolandunk. Szóval ez a jelenet negatív volt a számomra, mivel egyrészt erősen színjáték szaga volt a dolognak, másrészt miért kell verekedést produkálni csak mert nem ő lett a hal tortán nyertese. Ez még nem bizonyítja hogy ez a férfi képes lenne megerőszakolni és megverni egy nőt, de azért lássuk be eléggé megnövelte a dolgok esélyét.

Szóval Tímea lő és gól. Az eredmény félidőben 1:0 Tímea javára.

A következő értékelhető esemény az volt amikor Tíme nyilatkozott az ítélet után hogy mi is történt. A nyilatkozata nekem teljesen őszintének tűnt. Észreveszem ha valaki hazudik, úgy gondolom hogy nem hazudott. Ugyanakkor egy kérdés felmerül bennem. Ez a Damu fiú ennyire hülye lenne? Megveri, megerőszakolja, aztán hagyja elmenekülni. Örülök hogy nem ment el durvább eseményekig a dolog, mert ebben az esetben az elkövető, hogy ne legyen feljelentés tesz bizonyos lépéseket. Őszintén örülök hogy nem jutott el Tímeával a dolog a végletekig, akármi is történt abban a bizonyos lakásban.

Szóval Tímea nyilatkozott és úgy láttam őszinte volt a vallomása. Hajdu kérdése, hogy meglehet-e erőszakolni egy nőt, érdekes volt. Csak annyit mondanék neki hogy szerintem még egy férfit is meglehet erőszakolni. Szerintem ezt a véleményemet immár Damu Roland is alátámasztja amióta börtönben van.

Szerintem meglehet egy nőt erőszakolni, ez az én véleményem. Viszont nem feltétlen azért mert egy erős férfiról és egy gyenge nőről van szó. Úgy gondolom egy nő ilyen esetben leblokkol és a kezdeti védekezéssel felhagyva reméli, hogy minél hamarabb vége lesz a dolognak. Ilyen helyzetben a nőt váratlanul éri a dolog, mert mindenki azt hiszi vele úgysem történik meg ilyesmi.

Még mielőtt szaladna mindenki a brfk-hoz, közlöm hogy nem tapasztalatból tudom, hanem esettanulmányok írásával keresem a kenyerem és láttam már jó pár dolgot.

Szóval Tímea ismét lő és Gól. A második félidő első pár percében az állás: 2:0 Palácsik Tímea javára.

(most a damu pártiak erőteljesen jellemzik édesanyámat gondolom, de nincs még vége!)

Negatív pont Tímeának, hogy nyilatkozott a dologról. Egy megerőszakolt nő örül, ha maximum csak a rendőröknek kell elmondania mi is történt pontosan és igyekszik elbújni a világ elől. Mindenki máshogy kezeli a traumákat, de ez mindenképpen negatív pont nálam.

Damu lő ezúttal és sikerül szépítenie. Hatalmas gólnak köszönhetően van még remény Damu Roland számára. Az eredmény eddig: 2:1 Tímea javára.

A következő média mozzanat az ítélet után volt. Damunak börtönbe kell mennie. Jött a bujkálás, pszichiátria, talán még ha lett volna egy régi típusú kis kredenc, annak a fiókjába is bebújt volna csak ne kelljen börtönbe menni. Nem hibáztatom, aki látta az Utolsó éjjel című filmet az áttudja érezni mennyire nehéz lehet bevonulni a börtönbe.

A bujkálás ténye, őszintén szólva számomra negatív volt, de meg is sajnáltam kicsit. Megfordult a fejemben hogy mi van ha tényleg nem csinált semmit ez az ember? Verekszik, meg rossz fú de mi van ha most tényleg nem csinált semmit......? Egy pillanatra gondoljunk bele. Kemény lehet ártatlanul éveket leülni. Mindenki egyetért abban hogy ha becsönget egy kisfiú az ajtón és sírva mondja hogy kapott egy csicskalángost egy bácsitól, az említett bácsi pedig egy tagbaszakadt állat bőrszerkóban tetoválásokkal, akkor simán elhisszük amit a kisgyerkőc mond. Anno mint a chokito reklám tudjátok, ronda és finom, ne ítélj elsőre.

Szóval szerintem Damu az igazi arcát a pszichiátrián muatta meg. Vagy lehet hogy csak egy nővel szemben tud kemény lenni? Hát ezt a részt nem tudom senki javára sem írni.

Második félidő, Tímea lő, de Damu nagyot véd. A z állás marad: 2:1 Tímea javára.

Pár dolog maradt már csak ami fejlett igazságérzetemet nem hagyja nyugodni. Az egyik hogy a Tímea már a tárgyalás alatt talált pártfogót. A földön bármely megerőszakolt nőt egyet ért abban, hogy rá sem bírnak nézni egy férfira sem egy jódarabig. Tímea elég hamar átesett ezen a dolgon. Ez mindenképpen negatív, de ennek a lépésének lehet más oka is. Lehet, hogy Ő azokhoz a nőkhöz tartozik, aki ilyen esetben fél egyedül lenni, vágyik a biztonságra, egy erős határozott férfi ölében a védelemre. Ezt is megtudom érteni.

Nem tudok ezért a lépéséért őszintén negatívat adni Tímeának, mert nem tudom Ő melyik típus az említett nők közül.

Új esemény így nincs, az állás marad 2:1 Tímea javára.

Damu börtönben van, Tímea immár feleség és boldog. Az ügy megoldódni látszik. Rengeteg volt a kérdőjel és én személy szerint nem tudom hogy ilyen homályok közepette igazságos e az a több év amit kapott Roland. Rossz nyelvek szerint jobban járt volna ha bepiálva elüti, azt kevesebbel meglehet úszni. Hála istennek nem tette meg.

Összegzem véleményemet és eredményt hirdetek. Régimódi emberként azon a véleményen vagyok hogy ha Damu akár egyszer is megütötte Tímeát, akkor erőszaktól függetlenül jogosan van börtönben. Bűnnek tartom ha egy nőt megütnek. Ezzel nem azt mondom hogy nincs olyan nő aki néha neszolgálna rá, de legyen egy férfi erkölcsileg több mint egy ilyen nő, és ne üsse meg.
Ha pedig egy része is igaz az erőszaknak, akkor még kevés is amit Damu Roland ülni fog.
Nem tudom megerőszakolta-e, de hogy megütötte arra voltak bizonyítékok. Ezért én a dolgot Tíme javára zárom le.

A végeredmény nálam, a meccs végén, a 3 sípszó is megvolt már és Tímea nyert.
A végeredmény : Palácsik Tímea kontra Damu Roland 2:1

Bár nem nagy gólkülönbséggel nyert Tímea, de a valóságot megnézve Damu börtönbe ment, Tímea pedig Hollywood-ba.

A döntésemben nem tértem ki pár apró részletre, pl. hogy Damu Roland a hazugságvizsgálóm elbukott. Nem akartam a vesztest még jobban padlóra küldeni.

Nálam az ügyet Tímea nyerte, és innen is sok boldogságot kívánok neki. Soha többé ne legyen része hasonló dolgokban. Egy jótanácsom még van számára. Ha egy férfi megüti, akkor azt azonnal hagyja el és ne járjon vele még hosszú hónapokig. Rolandnak üzenem, (nem hiszem hogy olvassa de hátha vagyok már annyira népszerű hogy a Tiszalöki börtönben is olvassák az írásaimat) hogy ha ártatlan akkor legközelebb nyilvános helyen veszekedjen egy nővel ahol sokan vannak, hogy legyen tanú ilyen esetben. Ha pedig bűnös akkor, drága barátom, ott vagy ahol a helyed van. És nagyon remélem hogy ha kijössz és legközelebb verekedni támad kedved akkor elmész valamelyik neves boxklubba és belekötsz az ottani csapatba.

A sajtó elég rendesen rászállt arra a témára, hogy Tímea egy olyan férfival van együtt aki sokunknál picit gazdagabb. Nem hiszem, hogy ezért el kell ítélni Tímeát.
Nem tudhatja senki Tímeán kívül hogy valóban szereti e az urat és ha igen mennyire. Szerintem Nincs Magyarországon olyan nő akinek ne lenne fontos férjválasztásnál az egzisztencia. Ez nem összekeverendő a pénzéhességgel, érdekkapcsolatokkal, hanem az ősi ösztön. Az őskorban a falu női azokat a hímeket szerették volna megszerezni akik a legjobban vadásztak. Az a férfi biztosítani tudta a gyerekeinek az élelmet és a fennmaradást. Ismétlem, ez ösztön és nem érdek. Aki ppedig van olyan szerencsés hogy átlát az irigységen, az látja majd, hogy semmi különös nincs abban ha egy nő egy jól szituált érett férfit választ párjának. Lehet hogy nem egy korosztály, de Damu közelebb volt hozzá korban, mégis csúnya véget ért a dolog

Remélem mindenki egyetért velem. Aki Damu Rolandot szerette volna győztesként látni kis blogomban akár bűnös Roland akár nem, annak csak abba kell belegondolnia, hogy ha Roland bűnös, akkor nem lenne jó dolog ha a barátnőink, feleségeink, szeretőink közelében lenne.

Akár egyetértettek velem akár nem, írjatok jó sok e-mailt hogy legyen még blogtémám.

e-mail címem: blogkapcsolat@gmail.com

Üdvözlök mindenkit!

RailGun
Szolgálunk és védünk! A rendőrség beengedi a menekülteket!
Van aki ejtőernyővel dobná vissza a bevándorlókat, van aki anélkül!
Orbán ahogy rongybabaként táncol! Meglettünk volna a látvány nélkül!
Íme a vagyonnyilatkozatok, érdekes a végeredmény...
Megoldódott a devizahitel probléma?
Balesetet okozott, majd elhajtott a Fideszes politikus!
Egy elkattant rendőr és a szolgálati tánc + videó
IQ teszt videó.... mindenkinek kötelező megnézi! - többször is!
Orbán Viktor beszéde a Kozma utcai zsidó temetőben
Feljelentett rendőrök: Egy kisebbségivel szemben folyt intézkedés!
10 kg krumplit ajánlottak a szavazásért, de nem kapták meg!
Gyurcsány: Rendreutasítottam az USA nagykövetét!
Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom
Felolvasott beszéd, de a lényeg: Orbán dinasztiát épít és nem országot!
Ingyen étel, de kik kérik Gyurcsány ebédjét?
Videón a férfi akit garázdaságért már többen is keresnek!
Újabb gúnyvideó Orbán Viktorról. Ez már mindennapos lesz?
Bicikli lopás nagy mestere + videó!
A kátyú elnyelte az autót, ilyen kátyúk még itthon sincsenek! + videó!
Ilyen bolti lopást még nem láttál + videó!
Verekedés az utcán, itt tart az ország + videó
Balatoni kikötő saját erőből, ne panaszkodj, zárkózz fel!
Szociális temetés avagy a szegény a halál után is szegény!
Közmunkásokat dolgoztatott a jegyző a saját udvarán!
Fidesz: Tehetségtelen kis majom vagy!
Verekedés és nevetgélés avagy egy család átlagos délutánja!
Ki az ostobább? Az albérlő, a főbérlő vagy mindkettő?
Ilyen lenne Magyarországon egy reklámfilm forgatás? Botrányos...
Tesco magyarázkodás videón... Az igazság?
Orbán: Most tiltakozzon mindenki az útdíj ellen!
Jobbik razzia... Áramlopás bejelentése + videó!
Orbán mesék. Tarol az interneten a gúnyolódó videó!
Az lettél, amire gyerekkorodban vágytál?
Titkosítás a Fidesz csodafegyvere!

thepost.hu

aki lemarad, az kimarad
Telefonlehallgatás bárhol, bármikor
Minek fizessen útdíjat egy öreg kommunista?
Virtuális séta a saját temetésünkön
Van a világűrben értelmes élőlény? És a Földön van?
El a kezekkel a Fidesztől mert a végén még valaki eltöri
Zenés, táncos napközi... Mi ez és kik ezek az 5 perces sztárok?
Miért nem fog a Fidesz megbukni...
Mi a különbség L.L Junior és közted? Vezess ittasan és megtudod!
Mindenkinek van hülye ismerőse a facebookon
Az ideális nő
Ő valójában csak a pénzedet akarja?
Amikor elkésel egy befizetni valóval...
Talán a magyarok nem elég jók a németeknek? Ebből a történetből kiderül...
Új Fidesz cél: plusz 1 millió bevándorló
Győzike látványa fizikailag okozott fájdalmat
Politika helyett kínozd magad délutáni zenecsatornákkal
Beszólok minden pártnak folyamatosan, de csak a Fideszesek támadnak
Kenyeret a népnek, devizahitelt mindenkinek!
A mi országunk egy száguldó vonat
Hogy merik pénzben mérni Jézus születését?
Hazánkon röhög a fél világ, de vajon a mi hibánk?
A tv-zés legalja volt, mégis mindenki nézte
Éhező gyermekek az ezer stadion országában...
Hogyan legyél gyökér sofőr?
Nem vagyok kommunista csak nem értek egyet a Fidesszel!
Klónok vagyunk és természetesen nem tudunk róla...
Szoktál még álmodni?
Túl sok a bamba turista a Tesco-ban
Sok hülye miatt félek elmondani, hogy ufót láttam
Ha jó filmeket akarsz látni
Érzeted már, hogy a jelen már megtörtént egyszer?
Mekkora lóvé van fogyókúra-bizniszben?
Boldog karácsonyt! Csak fel ne robbanjon a fejem!
Tömör vélemény a homoszexualitásról...

thepost.hu

aki lemarad, az kimarad

THE POST.HU
KATEGÓRIÁK
SZTÁROK / GASZTRO
POLITIKA
RENDŐRSÉGI HÍREK
FELNŐTT HÍREK
AUTÓ HÍREK
KÖZÖSSÉG
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE +
YOUTUBE
INSTAGRAM
Amit látsz, az a hír,
amit tudsz, az a háttér,
amit érzel, az a vélemény.