Pataky elmondta véleményét a Gyurcsány filmről - kemény sorok...



Tegnap mutatták be az ország első politikai krimijét, ami óriási sikert aratott a premieren. Számos híresség is alig várta, hogy láthassa Kálomista Gábor filmjét. A premier után Pataky Attilát kérdezték
- írja a Bors.

Elkészült Magyarország első politikai krimije, az Elk*urtuk, amit tegnap este mutattak be a Corvin moziban.

A jegyeladások alapján az őszödi beszéd utáni eseményeket feldolgozó film érdekli legjobban a magyarokat mozinézőket, már szinte alig lehet rá jegyet kapni.

A vetítés után Pataky Attilát, az EDDA énekesét kérdezték a filmről:

Erőteljes témát boncolgat a film. Az én korosztályom megélte a 2006-ban történteket és valahogy úgy érzem, még ennél is drámaibb dolgok történtek akkoriban. Nem lehet visszaadni azt a tragédiát, ami akkor történt"

- mondta Pataky Attila, aki vetítés után még percekig a hatása alatt volt a filmnek.


Hatalmas kérdés számomra, hogy valaki, aki olyan bűnöket és gonoszságokat tett, mint Gyurcsány, az hogyan lehet még mindig szabadlábon mi több, hogy lehet még mindig a politikai szférában. Egy olyan politikus, aki a saját népe ellen dolgozott éveken keresztül, hogy lehet még mindig közszereplő?! Ez a téma még annál is több mint amit tegnap a vásznon láttam"

- mondta a rockzenész.


Sokkal több fájdalom, sokkal több gyűlölet. Mindezek ellenére ez tipikusan egy olyan téma, amiből jó és kellett is filmet csinálni. Meg kell ismertetni ezt az időszakot a fiatalabb korosztállyal, kell, hogy tudják, mit éreztünk akkoriban, amikor megtudtuk, hogy tudatosan vert át minket az ország miniszterelnöke.

- mondta Pataky.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....