Megszólalt a Kálmán Olgát lefe*jezéssel megfenyegető férfi - 53 éves, aki az édesanyjával él egy kertes házas övezetben

Jobboldali morális fölény.

Olcsón megúszta a súlyos fenyegetőzéseit az a férfi, aki az édesanyja Facebook-profiljáról – az asszony tudta nélkül – többek között fejlevágást, felgyújtást és a családja kiirtását helyezte kilátásba hosszas üzeneteiben Kálmán Olgának.

A Blikk megtudta: a zaklatással gyanúsított férfi ellen nem emeltek vádat, megrovást kapott, illetve közölték vele, hogy többet ilyet ne csináljon, továbbá kötelezték 241 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére.

“Havonta húszezret vonnak le tőlem, de ezzel végre le van zárva az egész. Azt akartam, hogy nyilvánosságra kerüljön, hogy az országban

én gyűlölöm a legjobban

Kálmán Olgát és az egész baloldalt. A célom az volt, hogy ezt mindenki megtudja, ami sikerült is. Ez az érzés persze, azóta sem változott bennem, de politikával nyilvánosan többé nem foglalkozom”

– magyarázta a zaklató.

Az 53 éves férfi, aki az édesanyjával él egy kertes házas övezetben Győrben, azt kérte, fényképet ne közöljünk róla. A kérdésre, megérte-e neki ez a büntetőeljárás és a vele járó procedúra, azonnal rávágta: nem bánt meg semmit, de nem csinálná meg újra.

“Természetesen a véleményem még mindig megvan róluk. Sőt, azt lehet mondani, hogy minden egyes nappal egyre jobban. A baloldali gengszterbanda mást nem érdemel. De megfogadtam, nem írok már senkinek, ehhez pedig tartom is magam. Ez a tortúra nekem sem hiányzik.

Persze, amikor meghallom a tévében a nyilatkozataikat, elgondolkodom azon, milyen szívesen megírnám nekik a magamét, de persze, erről szó sem lehet többé. Olgát nem sajnálom,

változatlanul gyűlölöm őt.

Azért írtam neki azokat, hogy essen neki rosszul, gondolkodjon el a megnyilvánulásain, de sosem bántottam volna. Ha tudnám is, hol lakik, nem mennék el hozzá, hiszen nem őrültem meg”

– tette hozzá a rokkantnyugdíjas férfi.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....