Elképesztő - Magas pozícióba rakták Novák Katalin sógornőjét

Az ellenzéki párt azonnali válaszokat követel.

2019-ben a kormány minden szakmai megfontolást nélkülözve megkezdte a magán meddőségi ellátás, többek között a debreceni Kaáli Intézet államosítását. A szakértők már akkor egyetértettek abban, hogy a kormány célja a politikai hatalomgyakorlás.

Most a DK tudomására jutott, hogy január 15-i hatállyal azt a Dr. Vesztergom Dórát bízhatták meg a meddőségi klinikák állami koordinálásával, aki Novák Katalin hivatalba lépő köztársasági elnök sógornője, a meddőségi program szakmai felelőse pedig az a Dr. Tűzkő Nándor lehet a szakmából származó információk alapján, akit az Orbán család házi szülész-nőgyógyászaként ismer az orvostársadalom.

Mindezt Varga Zoltán DK-s parlamenti képviselő, az ellenzék közös debreceni képviselőjelöltje közölte vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Varga elmondta: a DK azonnali válaszokat és felvilágosítást követel a megválasztott köztársasági elnöktől és a miniszterelnöktől az ügyben, különösen mivel a kinevezésekről a mai napig nem számolt be a Magyar Közlöny.

“A DK szerint Novák Katalinnak, Orbán Viktornak és Kósa Lajosnak, aki szó nélkül hagyta a Kaáli Intézet államosítását, szintén tisztáznia kell az érintettségét a kormány egyik legmocskosabb ügyében.

Nem maradhat következmények nélkül, ha a Fidesz azért taposott bele az emberek egyik legérzékenyebb magányügyébe, a gyermekvállalásba, hogy saját csókosait helyzetbe hozza.

A DK válaszokat vár, felül kell vizsgálni a meddőségi ellátás szakmaiatlan és embertelen államosítását!”

– jelentette ki Varga Zoltán.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....