Na most végképp kiakadtak Márki-Zay ámokfutásán:" “Orbán aktiválta az alvó ügynökét"

Vélemény.

MZP avagy Orbán felébresztette alvó ügynökét

Minden idők legnagyobb fideszes kétharmadának felelőse, Márki-Zay Péter ismét posztolt. Mondhatnám, hogy elrendezik a kommentelők: a hozzászólások 90 százaléka elküldi a fenébe.

Az az ember szólal meg újra, aki anno, áprilisban is kokárdát viselt, mert ezt kérte Orbán. Az az ember szólal meg újra, akinek a 2022-es kampányban minden mondata a Fideszt szolgálta, mintha valami megrendelést teljesített volna.

Az az ember szólal meg újra, aki a neki köszönhető brutális vereség után már felajánlkozott Orbánnak, hogy tessék őt használni. Az az ember szólal meg újra, aki Lázár Jánossal fotózkodva jelezte: készen áll az együttműködésre.

Még ezeket is elengedném a fülem mellett, de amikor ez az ember arról beszél, hogy Gyurcsány Ferenc tartotta hatalomban Polt Pétert, akkor ki kell mondani: elég volt.

Ez az ember még hivatalosan is Orbán-rajongó volt, amikor a Polt vezette ügyészség meggyanúsította Gyurcsány Ferencet. Ez az ember nyilván nem látott ki a kredencre kitett Orbán-fotó mögül, amikor a kihallgatás idején az ügyészség épülete előtt hatalmas tömeg tiltakozott a gyalázatos eljárás ellen.

Végül a tömeg, a tüntetés ereje, és Gyurcsány Ferenc, a kihallgatáson elmondott vádbeszéde kényszerítette meghátrálásra az ügyészséget.

Egy Orbán-hívő az Orbán-rezsim legádázabb ellenfelét Orbánnal összejátszással vádolja? Finoman szólva hiteltelen, komolyan fogalmazva: gyalázatos.

Nem tudok másra gondolni, mint hogy a bajban levő Orbán aktiválta alvó ügynökét. Addig sem a rezsinövelésről, az inflációról, a befagyasztott uniós pénzekről, a teljes nemzetközi elszigetelődésről, milliók elszegényedéséről beszélünk.

Magyarország történelmi válságban van. Ha egy “ellenzéki politikus” az összeomlás küszöbén a gyurcsányozásban próbál pozíciót fogni, az Orbán embere.

Ez ilyen egyszerű.

(A képeken a tüntetés és Gyurcsány Ferenc megérkezik a kihallgatásra.)









Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....