Blikk: Plasztikai műtéten eshetett át Mészáros Lőrinc, ez áll a látványos változás mögött

Minden forintja megérte!

Látványosan megváltozott Orbán Viktor első számú oligarchája az elmúlt hónapokban, amióta faképnél hagyta öregecskedő feleségét és összejött egy TV2-s aranyásóval.

A Blikk által megkérdezett dietetikus szakértő szerint

20-25 kilót

fogyhatott Mészáros Lőrinc az elmúlt időszakban.

Erdélyi Alíz, a Dietetikusok Országos Szövetsége főtitkára szerint nem ördögtől való egy év leforgása alatt 20-25 kilótól megszabadulni:

„Heti fél-egy kilót életmódváltással, egészséges étkezéssel le lehet adni durva diéta nélkül. Utóbbit nem javasoljuk senkinek, mert visszahízás lehet a következménye. Tartós testtömegcsökkenést koplalás nélkül tudunk elérni, szakemberek tudnak segíteni a megoldásban”

– mondta a szakember.

A lap megszólaltatott egy plasztikai sebészt is, aki Mészáros Lőrinc korábbi és mostani képeit összehasonlítva nem tartja kizártnak, hogy szemhéjplasztikát végeztek a megkarcsúsodott vállalkozón.

“Drasztikus fogyás után szükség lehet plasztikai beavatkozásra, ugyanis nagyobb test nagyobb bőrfelület fed, a fölösleges kilók leadásával pedig lógó bőrtöbblet is visszamaradhat.

De nem mindig: életkortól, egyéni adottságoktól és a fogyás tempójától függően ennyi bőr akár magától vissza is húzódhat”

– mondta a szakember, hozzátéve:

“Ilyenkor nem csak a bőrfelesleget távolítjuk el, hanem lézerrel a bőr alatti megnyúlt izmokat is helyretesszük lézer segítségével, továbbá kezeljük a szemkörnyéki zsírsérveket.”

(Blikk.hu nyomán / címlapkép: Index)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....