Mi történt? Külföldre kellett menekíteni a Kovács Zoltán állítólagos titkos viszonyárol beszámoló portált

40 perces pikáns hangfelvétellel készülnek Orosz Barbaráról.

Meg nem nevezett helyről érkező fenyegetés hatására eltűntek az internetről azok a cikkek a Pesti Riport nevű portálon, amelyek Kovács Zoltán államtitkár állítólagos szerelmi viszonyáról számoltak be Orosz Barbarával, a TV2 műsorvezetőjével.

A portál állítása szerint Orosz Barbarának több ismert emberrel is titkos viszonya volt, köztük Vida Józseffel, a TV2 Média Csoport Zrt. tulajdonosával, a Takarékbank vezetőjével, valamint Kovács Zoltán kommunikációs államtitkárral, és a Századvég egyik emberével.

A lap egy négyrészes cikksorozatban az állításai alátámasztására olyan üzenetváltásokat is közzétett, melyek állítólagosan Orosz Barbara és a hírbe hozott, állítólagos partnerek között zajlottak le.

Kovács Zoltán a cikkekre úgy reagált:

“Alaptalan ostobaságokkal nem foglalkozom. Mivel a hivatkozott írás minden állítása hazugság, a többi a jogászok dolga. A szükséges jogi lépéseket tehát megteszem.”

A Media1.hu médiapiaci szaklap most utolérte Valencsik Ferencet, a Pesti Riport tulajdonosát, aki egyébként a maffiával is gyakorta ujjat húzó Privátkopó című bűnügyi lapnak is a tulajdonosa.

Valencsik a Media1-nek elmondta: úgy döntött, eladja a Pesti Riport és a Privátkopó című lapokat.

Valencsik úgy tudja, az új tulajdonos néhány napon belül az Egyesült Államokba helyezi át a Pesti Riport és a Privátkopó médiaszolgáltatását.

Valencsik az eladást és a tárhelyszolgáltató cseréjét azzal indokolta a Media1-nek, hogy egyik üzleti partnerüket valakik nyomás alá helyezték.

Valencsik úgy tudja, hogy a Pesti Riport leendő tulajdonosa birtokában van egy olyan, hozzávetőlegesen

40 perces hangfelvétel,

amelyen Orosz Barbara beszélget valakivel különféle pikáns témákról és olyan emberekről is, akiknek a neve az eddigi cikkekben még elő sem került.

Valencsik arra, hogy ezt a hangfelvételt közzéteszik-e majd, azt mondta, az új tulajdonostól úgy tudja, igen.

Valencsik Ferenc ismeri a hangfelvétel tartalmát, és ezen az újságíró állítása szerint Orosz Barbara hangját hallja, amint meglehetősen oldott állapotban beszél különböző férfiakkal összefüggésben.

(Media1.hu) - nyugatifeny





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....