Gusztustalan módon sértegette az erdőirtás ellen tüntetőket Orbán...

“Közszolgálat”.

Beszámoltunk róla, hogy pénteken délután többezres tömeg tüntetett a Kossuth téren Orbán Viktor rendkívüli rendelete ellen, amellyel lehetővé tette a tömeges fakitermelést, eltörölve a környezetvédelmi szabályokat.

Az eset kapcsán a Facebook-oldalán nyilvánult meg a közszolgálatinak hazudott, valójában kormányszolgálati M1 csatorna hírolvasója, Németh Balázs, aki gunyoros firkálmányban sértegette a fairtás ellen tiltakozókat.

A Fidesz-propagandista azt írta:

? Cuki, amikor a belvárosiak aggódnak az erdőkért. Olyan okosak lettek hirtelen tűzifa és tarvágás ügyben, hogy ihaj!

? A távfűtéses lakásokból és irodákból nagyon érzik ezt a témát. Olyanok is kiképezték magukat hirtelen (nyilván a Facebook segítségével), akik még életükben nem hasogattak tűzifát, tán nem is ismernek olyanokat, akik fával fűtenek, esetleg még erdőben sem jártak soha…

? Mondjuk aggódhatnának amiatt is, hogy tud-e majd fűteni télen minden magyar család… De nem ezt tartják a legfontosabb kérdésnek, hiszen a nagy haladó háborúpártiság idején szerte Európában divat lett a hideg? (lásd: a németek tegnapi bejelentései a 19 fokos középületekről, a 15 fokos iskolai tornatermekről és a melegvízmentes életről…)

☝️A nagy “pesti” aggódás közben azt nyilatkozza a MÁTRA és a BÜKK erdeit kezelő cég vezérigazgatója, hogy a fakitermelést szabályozó új rendelet “NEM VESZÉLYEZTETI A MAGYAR ERDŐÁLLOMÁNYT, hiszen az erdőgazdálkodás fenntarthatósági követelményeit a rendelet nem írja felül”. Pont.

? Most akkor kinek higgyünk❓

A belvárosi hergelőknek, vagy a legszebb magyar erdőkért felelős diplomás erdőmérnöknek?? ?

Németh Balázs posztját itt tudod kommentálni:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....