Elkotyogta Palkovics a rezsititkot, óriási bajban vannak a legszegényebbek

Volt egy őszinte pillanata.

Jámbor András, József- és Ferencváros országgyűlési képviselője írásbeli kérdést intézett a kormányhoz, amelyben arra volt kíváncsi, az előrefizetős villanyórát használók esetében miért napi elszámolást alkalmaznak a rezsicsökkentett díj megállapításakor. Ennek előzménye, hogy

a kormány nem dolgozott ki részletszabályokat

az előrefizetős fogyasztók részére. Az emiatt kialakult elégedetlenség miatt a kabinet utólag mégis lehetővé tette az érintettek számára, hogy “átlagfogyasztásig” rezsicsökkentett áron kapják az energiát.

Bár a technológiai és ipari miniszter Jámbor kérdésére adott válaszában bejárta a papagájkommandó által alkalmazott kötelező köröket, miszerint energiaválság van és háború zajlik a szomszédban, levelének második felében meglepően őszinte hangot ütött meg.

“Jelenleg

folyamatban van

a kedvezményes energiamennyiség, és az ahhoz kapcsolódó kedvezményes ár alkalmazására irányuló informatikai rendszerek fejlesztése, amelyek elkészültét követően az előfizetős mérőket használó ügyfeleknek lehetőségük lesz utólagos elszámolási korrekciót kérni az érintett egyetemes szolgáltatók által biztosított módon“– írta Palkovics.

Mindez azt bizonyítja, hogy hiába közeleg a szeptember, a mai napig

nem áll rendelkezésre a kedvezményes ár megállapítására alkalmas technológia.

(Jámbor András/Facebook)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen