Zseniális fricska: Így számolt be az RTL Híradója a Vodafone Magyarország államosításáról

Ott a pont!

Ahogy arról mi is Ott a pont!beszámoltunk, rekordösszegért, 715 milliárd forintért vette meg a 4iG és a magyar kormány a Vodafone Magyarországot.

Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója az utóbbi 30 év legjelentősebb távközlési tranzakciójának, a legfeljebb a rendszerváltást követően a Matáv privatizációjával összehasonlítható mértékű akvizíciónak (részesedés) nevezte, hogy a 4iG többségi, 51 százalékos, míg az állam 49 százalékos tulajdonrészt szerez a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt.-ben.

A 715 milliárdos vételár

több, mint a júniusban bejelentett 700 milliárd forintos rezsivédelmi alap, amit a kormány azért különített el, hogy fedezze a rezsicsökkentést.

Illetve alig kevesebb, mint az a 800 milliárd forint, amit a május végén bejelentett kormányzati “válságintézkedés”, az új és megemelt ágazati különadók, az “extraprofitadók” kivetése jelent, hiszen ezektől 800 milliárd forint bevételt vár a kormány.

A hírről az RTL Klub Híradója is beszámolt, és egy igen különös fricskával fűszerezték a riportot. Az áthallást nem lehet nem észrevenni:












Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....