Tudod ki a Kövér melletti férfi? - és hogy miért bérelnek neki havi 500 ezerért autót? - most borult a bili

Hallottak már a Nemzetstratégiai Kutatóintézetről? Nem az önök hibája, ha nem.

Ez az intézmény évente legalább 1,3 milliárd forintjába kerül az adófizetőknek, de nagyon keveset lehet tudni arról, valójában milyen módon szolgálja a közjót szerte a Kárpát-medencében (pár dolgot azért találtam a működéséről, hamarosan jönnek a részletek).

Annyi bizonyos, hogy az intézmény elnöke alapítása óta Szász Jenő korábbi székelyudvarhelyi polgármester, Kövér László jóbarátja. Szász 2008-ban Magyar Polgári Párt néven hozott létre egy erdélyi Fidesz-fiókszervezetet, de nem igazán járt sikerrel, polgármesteri székét is elvesztette. Valószínű, hogy Nemzetstratégiai Kutatóintézet létezésének legfőbb célja, hogy neki legyen kényelmes állása, erre utal egy nemrégiben lebonyolított közbeszerzés is: több más autó mellett egy felsőkategóriás, négykerék-meghajtású Audi A6 Sport típusú autót bérelnek, havonta 511 ezer forintért (+ÁFA).

Miközben Magyarországon családok élnek ennek az összegnek a feléből vagy még kevesebből, de nyilván minden forintot megér, hogy Szász Jenő kényelmesen ingázhasson Erdély és Budapest közt.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....