Botrány: Megalázták a magyar sztárt a Strand Fesztiválon, széttörték a mozgóbisztróját (+fotók)

Kinyitni sem tudott, több milliós a kár.

A népszerű youtuber és étteremtulajdonos a Strand Fesztiválon települt volna ki az éttermének mozgóbisztrójával (foodtruckjával), de megérkezése után nem sokkal már használhatatlan állapotban volt a kocsi.

Osváth Zsolt a Blikknek mesélte el a történteket:

“Idejöttünk, megcsináltuk, rengeteget készültünk, majd mire tegnap leérkeztünk, addigra (a fesztivál szerint önhatalmúlag) egy másik vendéglátóegység áttolta egy bokorba a mi foodtruckkunkat, és beállt a helyünkre, a mi dekorációnk elé.

Amikor azt mondtuk, oké, ez így nekünk nem felel meg, nem erről szólt a megállapodás, hiszen az installációnkat nem tudjuk kitenni egy bokor és egy wc közé, akkor a fesztivál úgy próbált maradásra bírni, hogy jönnek a dolgozói és megpróbálnak segíteni, mondván, akkor áttolnak minket egy „jobb” helyre.

Ez olyan jól sikerült, hogy kitört a foodtruckunk mankókereke”

– részletezte Osváth.

Ezután a fesztivál szervezői egy idegen helyre tolták a kocsit, kérésük ellenére pedig se áram, se víz nem volt, így szinte minden étel megromlott a 36 fokos melegben.

A szakszerűtlen mozgatás miatt bedőlt az autó, ezért nem tudtak dolgozni sem. Osváth hozzátette: több millió forintot költöttek arra, hogy ott lehessenek a fesztiválon: azért is fizetniük kellett, hogy kitelepüljenek, plusz a bevétel harmada is a fesztivált illette volna.

Osváthék végül saját költségen szállították haza idő előtt a járművet és minden más dekoraciós elemet.

A fesztivál ebben sem segített, kárenyhítésként pedig egy nevetséges összeget ajánlottak fel, ráadásul azzal a feltétellel, hogy a sajtónak nem beszélhetnek az esetről. A youtuber ezeket visszautasította.

Osváth Zsolt elmondta: jogi úton folytatják a vitát, minden kiszolgáltatott vendéglátósért küzdeni fog a perben.

A youtubert utóbbi napok eseményei annyira megviselték, hogy alig aludt, emellett pánikrohamok gyötörték. Azt mondja, rég érezte magát ennyire kiszolgáltatottnak és megalázottnak.

Szerinte Strand Fesztivál szervezői egyáltalán nem kezeltek egyenrangú félként, „nem vettek komolyan minket, pedig sokat dolgoztunk azért, hogy itt lehessünk” – mondta.

Az esettel kapcsolatban a Blikk kereste a Strand Fesztivált is, ám nem kívánták kommentálni a történteket.












Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....