Lebukás: Újabb fotók szivárogtak ki Orbán horvát nyaralásáról, augusztus 20-at is külföldön tölthette

Az állami rendezvényeken sem jelent meg.

Ismét Horvátországban fotózták le Orbán Viktort. A horvát 24sata cikke szerint a miniszterelnök Zoran Milanović horvát államfővel vacsorázott péntek este egy étteremben Pakleni-szigeten, Hvar városától nem mesze. A lap olvasója több fotót is készített a két vezető politikusról, az öltözékük alapján hivatalos tárgyalásnak aligha tekinthető a találkozó.

Könnyen lehet, hogy Orbán Horvátországban töltötte még augusztus 20-át is. A hivatalos beszámolók szerint ugyanis idén egyetlen állami rendezvényen sem vett részt a miniszterelnök. Nem volt ott a katonai tisztavatáson reggel, és az ünnepi szentmisét is kihagyta. Mindeközben az MTI beszámolója szerint a kormányfő felesége, Lévai Anikó részt vett a misén a Szent István Bazilikában.

Azért is volt meglepő, hogy miniszterelnök idén kihagyta az augusztus 20-i állami rendezvényeket, mert az elmúlt években általában több eseményen is részt vett. Tavaly például állami kitüntetéseket adott át Áder Jánossal és Kövér Lászlóval, de arról is megosztott egy fotót a Facebook-oldalán, hogy ünnepi kenyeret szelt. 2020-ban pedig beszédet tartott a katonai tisztavatáson a Kossuth téren.

A fotókat itt nézheted meg:



Mi is megírtuk, hogy a dallasi CPAC konferencia után szabadságra ment Orbán, és feleségével Horvátországba utazott. Ez úgy derült ki, hogy előbb Brač szigetén, a Gajeta tavernában fotózták le augusztus 5-én színes, páfrányleveles ingben, majd Boris Vrkić újságíró osztotta meg, hogy ő segítette ki Orbánékat a tengeren, mert elromlott alattuk a motorcsónak. A horvát újságíró beszámolója szerint ő vitte ki a miniszterelnököt, a feleségét és a testőrét a partra, és a csónakban egy közös fotót is készített Orbánnal.

(via Telex.hu)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....