Országos botrány Mészáros méregdrága fürdője miatt: ha valaki mindennap elmenne, az 1 millió forintjába kerülne

A szegeder.hu egy hónapja írta meg, hogy a szegedi Napfényfürdő áremelései miatt egyes elemeknél ezerszeres áremelkedés is történt, mivel megszüntették az éves bérletet, így ha valaki mindennap elmenne, az 1 millió forintjába kerülne. Pedig a felnőtt belépő ára csak 50 forinttal nőtt, de a kedvezményeket nagyon visszavágták.

A nyugdíjas bérlet is megszűnt, ősszel már drágább lett a kedvezményes bérletük, akkor 20 ezerről 27 ezerre emelték az árát, de ősztől az új konstrukcióban már 300 ezer forintba fog kerülni, ha a korábban 10 hónapra szóló nyugdíjas bérletük helyett váltanának több, 30 alkalomra szóló bérletet.
A HVG arról ír, hogy „a szegedi nyugdíjasoknál elszakadt a cérna, levelet írtak a Napfényfürdő igazgatójának”, és a tüntetést is fontolgatják. A Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László is felkarolta a témát, és tüntetést hirdetett.

Szabó Mihály, a Forrás Szálloda és Napfényfürdő Aquapolis igazgatója azt válaszolta, hogy több fejlesztés is volt, így az elérhető élmények is bővültek, és a bérletrendszert más hasonló fürdőkhöz igazították, illetve júliusban nyit a gyógyászati részlegük, ahol kedvezményeket kapnak majd a rehabilitációra érkezők.

A nyugdíjasok írtak a szegedi Fidesz-elnöknek, Botka László polgármesternek, de még Joób Mártonnak is, az újszegedi választókörzet képviselőjének, aki közölte, hogy magánbefektetőkre nem tudnak nyomást gyakorolni.

Mészáros Lőrinc Hunguest Hotels Zrt.-je 3 éve jutott a fürdőhöz, valószínűleg jutányos áron szerezte meg a több milliárd forint EU-s pénzből fejlesztett komplexumot a Forrás Szállóval együtt. (HVG)










Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....