Őrület Orbán újabb lépése: kötelező kirakni a társasházakban....

Ha nem, akkor jön a súlyos büntetés.

“Újabb szintet lépett a fideszes propaganda: a Demokratikus Koalíció birtokába került egy kormányhivatal által kiadott levél, amiben a társasházi közös képviselőket kötelezik a lakók rezsicsökkentéssel összefüggő tájékoztatására”

– közölte keddi sajtótájékoztatóján Dr. Konczer Erik, az ellenzék közös tatabányai képviselőjelöltje.

“Komoly szankciókkal, például a fogyasztóvédelmi hatóság folyamatos vegzálásával fenyegetik azokat, akik ezt a tájékoztatást elmulasztják. Mint a levélben írják: ellenük

minden esetben eljárás fog indulni

az esetleges hiányosságok megállapítására, és a jogsértés megszüntetésére.”


– folytatta a jelölt, miközben az ötvenes évek legsötétebb hangulatához hasonlította az intézkedést.

“Ugyanakkor az előírt tájékoztatási kötelezettség tanúkkal, fénykép- vagy videófelvétellel nem igazolható, mert a rendelet nem a kihelyezést, hanem a hirdetmény

folyamatos közzétételét

írja elő, zárható üvegszekrényben.”


– tette hozzá Konczer.

“A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy 2022-ben még ilyen, a fentihez hasonló rendeletek születhetnek, és eljárással fenyegethetnek meg tisztességes magyar embereket.

A Fidesznek úgy látszik már a közpénzmilliárdokból finanszírozott óriásplakáterdő és a megannyi hozzá hű tévécsatorna sem elég, hanem a házainkba, lakásainkba is be akarja vinni a kormánypropagandát.

– mondta Konczer Erik, hozzátéve, hogy a kormányváltás után valódi intézkedéseket fognak hozni a magyarok megsegítésére:

“De a tisztességes magyaroknak nem átlátszó hazugságokra és hatósági fenyegetésre van szüksége, hanem az unió által finanszírozott,

önrész nélküli panelfelújítási programra,

ami kiterjeszthető a társasházak és a családi házak energetikai korszerűsítésére is. Mi, a közös ellenzék pártjai és politikusai a kormányváltás után ezt fogjuk megvalósítani, hogy Magyarország újra mindannyiunké legyen.”


Videó:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....