Nagy Feró nem érti, miért kell őt utálni azért, mert neki megfelel a jelenlegi kormány


Nem gondolta volna, hogy Kossuth-díjat kap és számára az egész még most nagyon szokatlan – erről Nagy Feró, a Beatrice frontembere beszélt Magyarország élőben című műsorunkban. A „legrockerebb Kossuth-díjas” a parlamenti díjátadóval kapcsolatban úgy fogalmazott, ezek a nagyfőnökök a barátai, bár ők még most nem tudják, de meg fogják tudni.



Az, hogy Nagy Feró megkapta az állami kitüntetést, óriási felzúdulást váltott ki a baloldalon. A kritikákkal kapcsolatban az énekes megjegyezte, nagyon sok embert járt a koncertjeikre, jobb- és baloldaliak is, most pedig a baloldal nyilván megtagadja azt.



"A mai politikai vezetésből, legyenek fideszesek, vagy baloldaliak, ott voltak a koncertjeinken, ott élvezkedtek (…) Igazából picit tényleg formáltuk azt az ízlést, azt a kultúrát, amit mi jelentettünk akkor, ami természetesen szemben állt az akkori kommunista rendszerrel"



– tette hozzá.



Trombitás Kristóf azon felvetésére, hogy a jelenlegi gyűlölködés nem lenne, ha Nagy Feró nem tette volna le a voksát a nemzeti oldal mellett, az énekes elmondta,



nem tudja, miért kell őt utálni azért, mert neki megfelel a jelenlegi kormány,



hiszen ő sem utálkozik azon, ha valaki a DK-sokat pártolja.



"Én soha nem fogom azt írni akár egy Vágó Istvánnak, hogy talpnyalója Gyurcsánnyak, ha ő szereti, akkor igen, képviselje azt a vonalat, én pedig hadd képviseljem saját vonalamat"



– mondta el.



Azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is közös fotót osztott meg a közösségi oldalán, a Beatrice frontembere elmondta, „állati” boldog volt és hozzátette,



nem ő, hanem Orbán Viktor erőltette a képet, majd meg is jegyezte a miniszterelnöknek, hogy óriási „nyüszítés” lesz a túloldalon.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....