Bekapcsolva hagyta a mikrofont, amikor az újságírót szidta - Undorító, tenyérbemászó...

Lakossági fórumot tartottak szeptember 16-án Gödön, amin részt vett a Pest Megyei Közgyűlés elnöke, Szabó István is. Egy 500 méteres, 800 millió forintból felújítandó útszakaszról vitatkoztak, és a helyiek érdeklődtek volna a Samsung gyár további terjeszkedéséről is.

A fórumon részt vett az Átlátszó munkatársa, Bodnár Zsuzsa, aki a Göd-Ért Egyesület elnöke is egyben. Szabó vélhetően azt hitte, hogy már ki van kapcsolva a mikrofonja a több mint négy órás fórum után, amikor a mellette ülő Magyari Lászlónak (Pest Megyei Közút) Bodnárt jellemezte az undorító, igazi tenyérbemászó szavak kíséretében. A beszélgetésüket azok is hallhatták, aki a Facebookon követték az élő közvetítést. A felvétel a cikk alján tekinthető meg, 4 óra 18 percnél ócsárolja Szabó az újságírót.

Bodnárt nem először érte támadás, lejárató szórólapokat is terjesztettek már róla, amiben hazugsággal vádolták, és álcivil provokátornak nevezték. Egy helyi lapban a fideszes képviselő arra szólították fel, fejezze be az uszítást. Bodnár írta meg, hogy a város előző fideszes vezetése kérte a kormánytól az iparterület létrehozását.







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....