Mennyit fog keresni a felcsúti gázszerelő a hétszeres gázáron?!

Átlagosan 8000 forinttal kerül többe a gáz Mészáros Lőrincnél, mint az MVM-nél.

A kormány elismerte, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonába tartozó Opusz Tigáz-nál, többet kell fizetni a gázért, mint az állami MVM-nél — hívta fel a figyelmet Barkóczi Balázs a DK országgyűlési képviselője, szóvivője pénteken. A politikus hozzátette: a miniszterelnök jó barátja és strómanja, Magyarország leggazdagabb embere, átlagosan 8000 forinttal kér többet egy embertől a gázért, mint az MVM.

“Most, hogy a kormányzati rezsiemelés keretében a hétszeresére emelkedik a gáz ára, Mészáros Lőrinc még többet kereshet majd a magyar családok rezsijén.

A Demokratikus Koalíció azonnali válaszokat vár a kormánytól! Mennyit keres a családok rezsijén Mészáros Lőrinc most, és mennyit fog keresni a rezsiemelt hétszeres gázáron?”

— tette fel kérdéseit a politikus.

Mint mondta, az országnak joga van tudni, hogy mennyi pénzzel gazdagodik a Fidesz csúcsoligarchája a rezsiemlésen. Hangsúlyozta: a DK szerint gyomorforgató, hogy miközben az országon elhatalmasodott a rezsipánik és hétszer annyiba fog kerülni a gáz mint eddig, addig

Mészáros Lőrinc csak még gazdagabb lesz a magyar családok nyomorán.

A politikus közölte: ezek után senki ne mondja azt, hogy a Fidesz nem bizniszként tekint a rezsiemelésre, ezen is azok fognak gazdagodni, akik az elmúlt tíz évben mindenen,

csak most a magyar családok fognak fűtetlen lakásokban fagyoskodni miattuk.

“Az az ember tehát, akihez az egyik legtöbb közpénz vándorolt az elmúlt tíz évben, és egy időben percenként keresett 350 ezer forintot, most tartja a markát a magyar családoknak is”

— hangsúlyozta Barkóczi Balázs.

Videó:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....