Elképesztő dologgal magyarázza a Fidesz, miért kell a rezsinövelés

Váratlan fordulat.

Barkóczi Balázs csütörtöki online sajtótájékoztatóján arról beszélt, egyre több dologról kénytelenek lemondani a családok, szakértők szerint várhatóan

ősszel fog tetőzni az “orbáni infláció“

— számoltunk be róla.

“Gyurcsányék újra tönkre tennék az országot” — közölte a Fidesz papagájkommandója a DK-s Barkóczi Balázs nyilatkozatára reagálva csütörtökön az MTI-vel. A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írták: “Gyurcsányékkal” semmiféle védelem nem lenne az egész Európát sújtó háborús infláció és energiaválság ellen, mert ők végig támadták a rezsicsökkentést és az árstopokat.

Azt állítják, hogy a rezsicsökkentésnek köszönhetően egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja az áramot, a gázt pedig a tizedéért. Emellett (még) érvényben van a benzin- és az élelmiszerárstop, szerintük azonban “a baloldalt (értsd: az ellenzéket — a szerk.) azonban mindez nem érdekli” — tették hozzá.

“Gyurcsány, ha tehetné újra megvágná a családtámogatásokat, elvenné a 13. havi nyugdíjat és Európa legdrágább rezsijét fizettetné a magyar családokkal” — vázolta fiktív rémálmát a kormánypárt. Hozzáfűzték, hogy “a baloldalon

most is erre készülnek,

rezsi- és adóemelő politikával újra tönkre tennék az országot, pont mint amikor kormányon voltak, csak akkor se háború, se energiaválság nem volt“.

(MTI korrigálva/Nyugati Fény)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....