Kiverte a hisztit a Fidesz-politikus, mert nem akartak aláírni neki az emberek, akikhez becsengetett

Király Nóra egy egészen döbbenetes posztot is közzétett a negatív tapasztalatairól.

Elképesztő Facebook-bejegyzést szúrt ki a Nyugati Fény Király Nóra, a XI. kerület volt fideszes alpolgármesterének oldalán.

A politikus, aki a kerület reménybeli fideszes polgármester-jelöltjeként is emlegetnek, Elekes Tamással járta végig a Sasad Liget lakóparkot, hogy a fideszes jelölt mellett kampányoljanak, illetve illegális adatokat gyűjtsenek a Kubatov-listához a lakosok pártszimpátiájáról.

A gazdagréti körzetben szeptember 18-án lesz időközi választás, ahol Elekes Tamás lesz a Fidesz önkormányzati képviselőjelöltje.

Király Nóra és Elekes Tamás egy tablettel gyűjti a gazdagréti lakosok személyes adatait

A fideszes duóra sokan rácsaphatták az ajtót kopogtatás közben, Király Nóra ugyanis egy sértődött Facebook-posztban rótta fel, hogy a lakóparkban lakó gazdag emberek miért nem szimpatizálnak a Fidesszel, ha közben (szerinte) a haszonélvezői a NER-nek.

Király Nóra posztját szó szerint idézzük, annyira döbbenetes:

Dübörög a kampány Újbudán ?

Elekes Tamással bevettük tegnap a Sasad Liget lakóparkot és sajnos szomorú tapasztalatokat is szereztünk. Csupa kisgyerekes, fiatal család az új építésű lakásokban, akik a legnagyobb nyertesei az elmúlt 12 évnek és mégis elutasítják a Fideszt.

Számomra ez érthetetlen ??

Akkor miért vették fel a CSOK-ot, a lakásfelújítási támogatást, a babaváró támogatást, a friss házasok támogatását, a februári SZJA visszatérítést, miért veszik igénybe hónapról hónapra a családi adókedvezményt, a bölcsődei támogatást, az ingyenes tankönyvet és még hosszasan sorolhatnám.

Tényleg nem értem! Kérem magyarázzák el a kisgyermekes, a főváros egyik legdrágább környékén élő anyukák, apukák, hogy miért elégedetlenek‼️

Ezt leszámítva szépen gyűlnek az aláírások és bizakodóak vagyunk ✌️








Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen