Az év botránya: Élő adásban szembesítették Márki-Zayt egy csúnya füllentésével, nagy égés lett belőle (

Kínos.

Beszámoltunk róla, hogy egy vasárnapi sajtótájékoztatón jelentette be Márki-Zay Péter, hogy mozgalma, az MMM a jövőben nem fogja támogatni a legnagyobb ellenzéki párt, a Demokratikus Koalíció jelöltjeit az időközi választásokon.

Ennek indoklásaként Márki-Zay azt állította: korábban a DK ráindult az ellenzéki jelöltre, megosztva az ellenzéki szavazatokat.

Ez azonban hazugság, a valóság ennek a fordítottja: épp Márki-Zay mozgalma volt az, amelyik a bukott választások után az első adandó alkalommal kifarolt a közös ellenzéki jelölt mögül és külön jelöltet támogatott egy időközi választáson.

Június 26-án, Budapest VII. kerületében időközi választásokat tartottak, ahol az ellenzék Jenei Kevin Martint indította, akit a DK, az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP is támogatott, a Márki-Zay féle mozgalom azonban egy bizonyos Sima Ákos József mögé állt be, aki mindössze 8 százalékot szerzett.

A körzetet végül úgy nyerte meg a fideszes jelölt 45,6 százalékkal, hogy az ellenzéknek többsége lett volna, ha mindenki beáll Jenei Kevin Martin mögé.

Ezzel a ténnyel szembesítették Márki-Zay-t az Egyenes beszéd című műsor szerda esti adásában az ATV-ben, aminek kínos makogás lett a vége.

Somogyi Zoltán szociológus az alábbi kommentárral osztotta meg az adásrészletet a közösségi oldalán:

“Bölcseleti felfedezés

Márki-Zay Péter filozófus élő adásban, meggyőzően cáfolja az ellentmondás-mentesség alapelvét.”

Videó:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....