Kiderítették: Alaposan kimaxolta a luxus-életérzést Bécsben Orbán Viktor - ezt látnod kell

Lehet, hogy kifütyülték, de legalább adott a luxusnak.

Bécs egyik legdrágább luxusszállodájában, a Hotel Bristolban szállt meg Orbán Viktor és küldöttsége múlt heti látogatásán — írta meg az Azonnali hétfőn.

A lap exkluzív információkat közölt a magyar miniszterelnök múlt heti, bécsi útjáról.

A luxusszállóban a legolcsóbb szoba 371 euróért bérelhető egy éjszakára, ami a mai árfolyamon átszámítva 148 400 forint, Orbán azonban lakosztályt bérelt a lap információi szerint.

Az elnöki lakosztály a szállodában 6717 euró (2684000 forint) egy éjszakára.

Ugyanakkor hozzáteszik: mivel a miniszterelnököt szokatlanul nagy stáb kísérte el, így jó sok szobára volt szükség.

Orbán és delegációja a lap bécsi forrása szerint a Plachutta nevű luxusétteremben vacsorázott, ahol egy tafelspiccet már 27,90 euróért (11600 forint) lehet kapni.

A lap szerint az osztrák szervezőket meglepte a magyar delegáció nagy száma, és az is visszatetszést keltett, a magyar delegáció sok szirénázó autóval közlekedett a városban, egy ízben egy villamost is meg kellett állítani miattuk.

Az egész út inkább egy kirándulás, mint hivatalos látogatás látszatát keltette az Azonnali szerint: arról is írnak, hogy a magyar küldöttség hivatalos programjából kiindulva rengeteg volt a szabadidejük, ráadásul nem is lett volna muszáj szobát foglalni, hiszen Bécs alig két óra alatt megjárható.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....