Nem akárkik ugrottak össze, ennyire durva vita még nem volt...

A KATA-törvény váltotta ki.

A budapesti és az országos iparkamara elnöke azzal vádolja egymást, hogy megtévesztették a vállalkozókat a kata ügyében.

“ Hamisan kelti azt a látszatot Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke, hogy a katatörvény gyors módosítása napirenden van “

— közölte Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke pénteken.

Parragh szerint Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke megtéveszti az adóváltozásban érintett vállalkozásokat, akik így “nem tudnak időben felkészülni” a katából való kilépésre, és ezzel anyagi veszteség érheti őket.

Az MKIK elnöke arra hivatkozik, hogy hiába tárgyalná az Országgyűlés az ellenzéki módosító javaslatokat jövő hétfőn, a kormánypárti képviselők távolmaradása miatt a rendkívüli ülés nem lesz határozatképes. Vagyis a katázásról szóló jogszabály

nem fog változni.

Parragh az után vádolta meg Nagy Eleket a vállalkozók megtévesztésével, hogy a BKIK elnöksége kedden lemondásra szólította fel az országos iparkamara elnökét. A BKIK szerint félretájékoztatta és megtévesztette a kormányt Parragh László. Azt írták, az elnök saját, folyamatosan változó ötleteit az MKIK álláspontjaként állította be, miközben ezzel súlyosan megsértette az MKIK alapszabályát is.

(via hvg.hu)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen