Schobert Lara: Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni - Mivel ismert emberek a szüleink...

„Mivel ismert emberek a szüleink, nekünk kétszer annyit kell bizonyítanunk, mint másoknak. A fő elvárás nálunk, hogy legyenek céljaink, amelyekért minden nap teszünk” – árulta el az érettségire készülő lány.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara a nlc-nek adott interjút arról, hogy mit gondol magáról és a jövőjéről.

A tanulás mellett már eddig is influenszerkedő lánynak komoly tervei vannak. Azt reméli, hogy az egyetem mellett is dolgozik majd.
"Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni... Szeretnék indítani egy vállalkozást, amiről még nem beszélhetek, de azt irányítanám majd a jövőben"

– árulta el a lapnak a "titkos" projektről.

A szüleivel való kapcsolatáról is őszintén beszélt. Elárulta, hogy nincs semmire rákényszerítve, de magasak az elvárások felé és öccse felé is. Ő azonban ezért inkább hálás.

"Mivel ismert emberek a szüleink, nekünk kétszer annyit kell bizonyítanunk, mint másoknak.

A fő elvárás nálunk, hogy legyenek céljaink, amelyekért minden nap teszünk. A szüleink következetesen nevelnek minket, sosem hullott semmi az ölünkbe, de ez az, ami megerősít minket"

- mondta. Hozzátette: "Mindenben segítenek, de nem tesznek alám semmit. Meg kell dolgoznom azért, amit szeretnék, de magammal szemben is elvárás, hogy letegyek valamit az asztalra egyénileg is".

A terveivel kapcsolatban úgy vélekedett, hogy tíz év múlva szeretne családot, gyerekeket, akár kettőt is, de ehhez neki fontos a társ, aki mellette áll, szereti és támogatja őt. A munkájában pedig arra törekszik majd, hogy a tervét megvalósítsa, és tíz év múlva majd ennek a bizonyos vállalkozásnak az irányításával legyen elfoglalva.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....