Az emberek magukra maradtak - rengetegen számította Orbánra

Orbánék megszorító politikája csak még nagyobb károkat fog okozni.

Arcpirító nyilatkozatot tett a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Először beismerte a kormány rezsinövelését és, hogy e miatt növekedni fog a családok rezsikiadása is. Ez után azt mondta, hogy “harcolni kell mindenért amit korábban természetesnek vettünk, ezért akinek munkahelye van, az becsülje meg”. Ez egyetlen dolgot jelent,

az Orbán-kormány nem fogja megvédeni a munkahelyeket, a magyarok magukra maradtak a válsággal

— jelentette ki Barkóczi Balázs, a Demokratikus Koalíció szóvivője, országgyűlési képviselője pénteken.

“A Demokratikus Koalíció szerint Orbán ma beismerte, ahogy nem védték meg a rezsicsökkentést, úgy nem fogják megvédeni a munkahelyeket sem.

Orbán Viktor már csak tudja, hogy miről beszél, hiszen most vette el 450 ezer kisadózó megélhetését”

— fogalmazott a politikus, majd hozzátette: látjuk, hogy mit tesznek, előbb rászabadították a gazdaságra az orbáni inflációt, majd brutális megszorítócsomagot hajtottak végre

a különadókkal,

a kata eltörlésével és a rezsinöveléssel,

most pedig előre szólnak, hogy senki se számítson kormányzati segítségre, “tíz körömmel kapaszkodjunk a munkahelyeinkbe”.

Barkóczi Balázs hangsúlyozta: a Fidesz megszorító politikája csak még nagyobb károkat fog okozni és munkahelyeket fog megszüntetni.

“Bajban ismerszik meg a barát. Most, hogy soha nem látott bajban az ország, kiderült, hogy az Orbán-kormányra nem számíthatunk!”

— fogalmazott.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....