Ilyet sem látni gyakran - Varga Judit tombolni kezdett egy konferencián, mert az Orbán kormányt kritizálni merészelték

Nem tetszett neki az ellenvélemény.

Varga Judit újabb videórészletet közölt az Identitás és Demokrácia nevű radikális jobboldali európai pártcsalád konferenciájáról, amelyben arról beszélt, nem tűrik, hogy “kisajátítsák” a liberálisok a jogállamiság fogalmát. Az igazságügyi miniszter szerint egyeseknek az a problémája a magyar kormánnyal, hogy “mást gondolnak” a bevándorlásról és a család fogalmáról.

Azt is mondta, hogy a liberálisok “nem kényszeríthetik ki az elvárásaikhoz való egyoldalú igazodást“. Kijelentette,

elfogadhatatlannak tartják,

hogy “bizonyos érdekcsoportok megkérdőjelezik a jogállamiság melletti elkötelezettségünket, csak azért, mert a magyarok másképp gondolkodnak az illegális migráció kezeléséről vagy a család fogalmáról“.

Arról beszélt, mindig nyitottak voltak a párbeszédre az uniós intézményekkel vagy más tagállamokkal. Hozzátette, végrehajtották az Európai Unió Bíróságának ítéleteit, “sikeres” párbeszédet folytattak a Bizottsággal, és “jól megválaszolták” a kötelezettségszegési eljárással kapcsolatban felmerült aggályokat.

Szerinte “nem szabad elfelejteni“, hogy az EU szuverén államok közösségeként jött létre, akik abban egyeztek meg, hogy bizonyos hatásköröket közösen gyakorolnak a “nagyobb, közös siker érdekében“. Hozzátette, azonban ez nem jelenti azt, hogy “a tagállamok feladják a nemzeti identitásuk lényegi elemeit“. Szerinte éppen ezért kell fenntartani a jövőben is “az alkotmányos identitás védelmének keretét“.

Varga Judit beszéde alább látató:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....