Nem akárki akadt ki azon, hogy Karácsony Gergely Navracsics Tiborral mosolyog egy képen

“Nem barátkozunk, nem teszünk úgy, mintha minden rendben lenne, és nem smúzolunk. Képviselünk. Pont. Erre választottak meg minket.” – jelentette ki Szaniszló Sándor.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Hadházy Ákos rosszallását fejezte ki, miután Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester hétfőn látványos, jó kedélyű találkozót tartott a Fidesz-maffia intézőemberével, Navracsics Tiborral.

Hadházy szerint ezzel Karácsony “csak legitimálta az egyik legmegalkuvóbb fideszes politikus pozícióját”.

Navracsics Tibor és Karácsony Gergely találkozója

Most megszólalt az ügyben Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület DK-s polgármestere is, aki szintén kiakadt a kedélyes jópofizáson.

Idézzük a pestszentlőrinci polgármestert a közösségi oldaláról:

A Karácsony-Navracsics találkozóról

? Mosolyoffenzíváról írnak sok helyen, annak keretében, hogy a főpolgármester meglátogatta a nemrég kinevezett területfejlesztési minisztert. Az elmondásuk szerint kapcsolatot teremtenek, próbálnak közös ügyeket találni, bízva abban, hogy ezek egyike-másika gyümölcsöző lehet.

❌️ De nem lesz az. A legutóbbi önkormányzati választások óta a napnál is világosabb, hogy a hatalom képtelen feldolgozni, hogy a Főváros visszatért a sokszínű értékrendhez, ahhoz a szabad, fiatalos és friss világhoz, amely jól ismert a nyugati társadalmakban és amelyhez a rendszerváltás óta eltelt időszak nagyobbik felében tartozott. A hatalomnak most csak az a fontos, hogy bukjon ez az egész, ha kell mindenestől.

? Budapest a járvány időszaka alatt jórészt a kormány helyett látta el a védekezési feladatokat, miközben nap mint nap ránk öntötték az oltásellenes baloldal hamis stigmáját. Időközben 100 milliárdos veszteséget okozott a Fővárosra kivetett szolidaritási adó megemelése és az iparűzési adó lecsökkentése, a BKV támogatásának megvonása, illetve a száguldó energiaköltségek újabb 14 milliárdos számlájának Budapestre terhelése. Eddig ennyire mentünk ezzel a politikával.

❗️ Sokan vagyunk akik azt gondoljuk, hogy ebben a helyzetben a Főváros első polgárának barátkozás helyett világossá kellene tenni, hogy nem fogjuk tétlenül szemlélni Budapest csődbe vitelét. A mi ügyünk az egész ország ügye is, nem támogatást kérünk, csak azt, ami jár a budapestieknek. Nem barátkozunk, nem teszünk úgy, mintha minden rendben lenne, és nem smúzolunk. Képviselünk. Pont. Erre választottak meg minket.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....