Zalatnay Sarolta: Fiatalként még tegező viszonyban voltam Orbán Viktorral, úgy tekintettünk rá, mint korunk Petőfijére

Nem lepődött meg.

Örül a választás eredményének, szerinte ez volt a legjobb döntés, amit az emberek hozhattak — fogalmazta meg örömét Zalatnay Sarolta a Borsnak. Azt is hozzátette, hogy nem lepődött meg a vasárnapi választások eredményén. Mint elmondta, miután leadta voksát, nem izgult azon, hogy végül hogyan zárul a számlálás.

“Én csak annyit tudok mondani, hogy örülök. Nem lepődtem meg és szerintem a legjobb döntés volt, amit az emberek hozhattak. Ezen a választáson vasárnap a boldogság és a lehetőségek nyertek, és én boldog vagyok emiatt” — mondta az énekesnő.

Zalatnay szerint az embereknek be kéne látniuk, hogy jól jártak, és szükségük van arra, hogy valaki erőskezűen összefogja őket. Nem mellesleg elárulta, hogy ő személy szerint még régről ismeri Orbán Viktort, akit annak idején kora Petőfijének tartott — idézi fel szép emlékeit, majd hozzáfűzi:

“Kevesen tudják, hogy én fiatalként még tegező viszonyban voltam Orbán Viktorral. Már akkor is nagyon tiszteltük őket. Úgy tekintettünk rájuk, mint korunk Petőfijeire, és őszintén szólva nem gondoltuk, – vagy talán nem voltunk benne biztosak – hogy ekkora ember lesz belőle. Régen én is megpróbálkoztam forradalmárkodni, de rájöttem arra, hogy nem mindig kell direkt szembemenni a rendszerrel, néha csak el kell fogadnunk, hogy tényleg jó dolgok történnek velünk” — fejtette ki.

(borsonline.hu)





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....