Kitört a botrány: Tóth Gabi a pofámba hazudott, hányok tőle, egy gerinctelen érdekember - állítja...

A hirtelenfideszes énekesnő a barátait is átverte Orbán miatt.

Nem finomkodott Tóth Gabival legújabb videójában Osváth Zsolt. A blogger elmesélte, mekkora csalódást okozott neki az énekesnő, aki azóta már mindenhonnan letiltotta.

A felvételből az is kiderül, hogy Gáspár Győző feljelentette, illetve hogy Muri Enikőt is pont olyan jellemtelennek tartja, mint a fiatalabb Tóthot, akit szerinte nem azért bántanak sokan, mert fideszes, hanem mert

hazudott, amikor azt állította, nincs köze az Orbán-párthoz.

Osváth Zsolt szerint nem az a baj, hogy az énekesnő fideszes, hanem hogy ezt hosszú ideig az ő szemében is letagadta.

Osváth Zsolt a hétfőn megjelent videójában hosszasan ecsetelte, mekkorát csalódott az énekesnőben, és részletesen levezette, hogyan jutott el odáig a kapcsolatuk, hogy Tóth Gabi végül letiltotta őt a közösségi felületein.

Azzal indított, hogy az elmúlt egy évben ő jó párszor megvédte az énekesnőt, amikor támadták. Hangsúlyozta: mindezt nem azért tette, mert akkora barátok, hanem mert azt gondolta, sokszor igazságtalanul bántják. Most viszont úgy érzi, az énekesnő kihasználva a jóhiszeműségét, teljesen átverte őt.

“Gabi hazudott. Gabi belehazudott a pofámba. Gabi még akkor is a pofámba hazudott, amikor a választások hetén hétfőn valahol letiltotta a kommentelési lehetőségeket, és én odaírtam az oldalára, hogy szerintem egyébként vállalni kell a pozitív és a negatív kommenteket is, mert a cenzúra, az ugye a kommunizmusban volt menő”

— mondta Osváth, utalva az énekesnő egyik korábbi posztjára, amelyben arról írt, hogy a nagymamája sokat mesélt arról a rendszerről, amitől ő azóta is retteg.

A kommentje után Tóth Gabi felhívta a youtubert, kérdőre vonva, miért nem privátban mondta el neki a véleményét, szerinte ugyanis van közöttük olyan viszony.

Annak ellenére, hogy nem érezte erősnek, Osváth végül letörölte a hozzászólását, pedig ez egyáltalán nem jellemző rá, akkor viszont úgy érezte, ez a helyes, mert lelkileg nagyon padlón lehet az énekesnő.

“Gabi azt mondta, nagyon kivan a töke már azzal, hogy mindenki a Fideszhez köti, a kormányhoz köti, hogy értsem már meg, hogy ő nincs ott.

Hogy a Békemeneten is ott voltak, de szándékosan nem maradtak Orbán Viktor beszédén, és hogy valami fideszes politikus kirakta az ő posztját és képét, és ezt hogy képzeli…”

— mondta az influenszer, aki ennek hatására megsajnálta az énekesnőt és még kommunikációs tanácsokat is adott neki, hogyan tud elhatárolódni a politikától, illetve attól, hogy a kormányhoz kössék. Amikor ezek után Tóth megjelent a színpadon a Fidesz–KDNP kampányzáróján, a youtuber

nagyon átverve érezte magát.

“Azt éreztem, hogy én hányok Tóth Gabitól. Le is írtam neki, hogy ez engem nagyon bánt. Félreértés ne essék, nem az bánt, hogy fideszes, vagy kormánypárti, még csak az sem bánt, hogy a politikában szerepet vállal, hanem az bánt, hogy hazudott nekem”

— mondta Osváth Zsolt, hozzátéve: szerinte Tóth Gabi az elmúlt egy évben kihasználta a jóhiszeműségét, és végig hazudott neki abban, hogy nincs semmilyen politikai kötődése, sőt azt is mondta, hogy liberális és támogatja a youtuber örökbefogadását – nem is érti, miért “csesztetik” a melegeket.

Osváthnak épp ezért sokkoló és nagyon fájó volt a felismerés, hogy az énekesnő egy évig kihasználta. Szerinte Tóth mindezt azért tette, mert azt gondolta, ha jóban vannak, nem lesz vele szemben kritikus. Osváth hangsúlyozta, ő minden esetben az elveit követi és csak azért nem kritizálta, mert elhitte, hogy ok nélkül bántják.

“Tóth Gabi, ki kell hogy mondjuk: egy gerinctelen érdekember. Egy jellemtelen ember. És tudod, Gabi – mert tudom, hogy nézni fogod ezt a videót, és tudom, hogy majd mész fröcsögni megint mindenfelé, hogy téged mennyire bántanak az emberek.

Tudod, nem az van, hogy téged azért bánt bárki is, mert te fideszes vagy, vagy mert Orbán Viktor előtt énekelsz. Téged senki nem azért bánt, mert letetted a voksodat a kormánypárt mellett”

— mondta Osváth, rámutatva, hogy sok előadót, köztük Kovács Katit, Radics Gigit, Rúzsa Magdit, Keresztes Ildikót vagy Vastag Csabát, akik szintén a kormány mellett tették le a voksukat, senki nem bánt soha.

Hogy miként lehetséges az, hogy ezen előadókkal szemben ha Tóth Gabi megvallja a hitét és a politikai hovatartozását, az visszás az embereknek, arra annyit mondott:

“Úgy Gabi, hogy jellemtelen vagy. Nincsen jellemed. Úgy, hogy soha nem álltál ki bizonyos dolgok mellett. Egyetlen dolog mellett álltál ki: a saját magad pénze mellett.”

A youtuber még a választások előtt írt nyílt levelet Gáspár Győzőhöz, miután a Romantic frontembere a gyermekvédelemre hivatkozva buzdította az embereket, hogy szavazzanak a Fideszre. Osváth emlékeztetett néhány olyan jelenetre, amelyeket a Győzike Show-ban láthattak a nézők, majd ezekre hivatkozva kifejtette, hogy véleménye szerint Gáspár Győző traumatizálta, illetve tönkretette a lányait.

Videó:







Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Bayer Zsolt elszabadult: -Takarodjon haza!-