Dopeman: az Orbán százszor jobban kormányoz, jobban érti a stratégiákat, és nemzetközileg is képes jól evezni, olyan cápák között, akik közel sem kedvelik őt...

Tanácsadó szeretne lenni.

“Én rájöttem bevallom őszintén, hogy az Orbán százszor jobban kormányoz, jobban érti a stratégiákat, és nemzetközileg is képes jól evezni, olyan cápák között, akik közel sem kedvelik őt” — mondta Pityinger László Dopeman a Blikknek adott interjújában szerdán.

A 2013-as Orbánfej-rugdosásról azt mondta: a 2010-es hatalomváltás kihozta belőle a lázadást, és ehhez hozzájárult az is, hogy a B*zdmeg című dala miatt rászálltak. Később rájött, hogy ő csak véres kard lehet, a fejrugdosást pedig azóta megbánta.

“Az incidens után “feketes*ggű” lettem úgymond, három évig bíróságra járhattam, nem hívtak fesztiválokra, nem koncertezhettem, nem szerepelhettem a tévében”

— mondta. Kifejtette: amióta ő maga is üzletemberként dolgozik, rájött, hogy milyen a kormányzás.

“Azt vettem észre, hogy

a többség elkezdett jól járni.

Lehet azt mondani, hogy ez nem így van, de én látom a fizetéseket, meg látom, hogy a bankrendszer igencsak rövid pórázon van tartva, ellentétben a hiedelmekkel. Korántsem az az első számú cél, hogy itt magyar emberek tönkremenjenek”.

Orbánról úgy fogalmazott:

“… az Orbán százszor jobban kormányoz, jobban érti a stratégiákat, és nemzetközileg is képes jól evezni, olyan cápák között, akik közel sem kedvelik őt”.

Elmondta, hogy rengeteg kritikát kap, de őt ez nem érdekli.

“Aki egy kicsit is figyel a véleményemre és nem napraforgónak meg s*ggnyalónak nevez, az érti, miről beszélek. Ha valaki ennek ellenére is így gondolkodik azt nagyon sajnálom”

— fogalmazott. A kérdésre, hogy vállalna-e szerepet a Fideszben, azt felelte:

“Én sose leszek olyan kedvenc akit előretolnak, bár szívesen lennék”.

Hangsúlyozta, hogy ő nem fideszes, noha a Fidesz sűrűn vesz át dolgokat a videóiból, és tudja: az interjúit kormányszinten nézik.

“Ha elfogadnak tanácsadónak, szívesen elteszem a milliókat”

— mondta erről.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....