Arról suttognak, hogy óriási befolyása van Orbánnak az USA-ban - mi van a háttérben...?

Mindenhol sztárként kezelik.

“Az Alapjogokért Központ üdvözli, hogy Orbán Viktor felszólal a Dallasban megrendezésre kerülő Konzervatív Politikai Akció Konferencián” — olvasható az Alapjogokért Központ nevű kormánypárti fantomintézet közleményében, amelyet hétfőn juttattak el az MTI-hez.

“Magyarország miniszterelnökének jelenléte az Amerikai Konzervatív Unió által szervezett CPAC-en

a magyar jobboldal erejét és befolyását mutatja

— jelentették ki.

“Az első európai Konzervatív Politikai Akció Konferencia, az Alapjogokért Központ által szervezett CPAC Hungary után augusztusban Dallasban rendezik meg a legnagyobb amerikai jobboldali seregszemlét” — írták.

A magyar miniszterelnök idén májusban ismertette a hazai “dzsemborin” a 12 pontos jobboldali “sikerreceptet“, és amint ma bejelentették, a jövő hónapban az Egyesült Államokban, a CPAC 2022 Texas-on mond majd nyitóbeszédet, ahol minden bizonnyal Donald J. Trump volt amerikai elnök is felszólal majd — írták.

Azt állították, hogy Orbán Viktornak a budapesti CPAC-n elhangzott beszéde “óriási visszhangot” váltott ki világszerte a konzervatív táborban. “A magyar kormányfő által bemutatott 12 pont rezonál a CPAC-k szellemiségével. Különösen a közösségépítésre vonatkozó felszólítása, valamint az a megállapítás, hogy nem szabad a liberálisok szabályai szerint játszani” — jelentették ki.

“Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség. Ezért tovább haladunk azon az úton, hogy megvalósítsuk a liberálisok rémálmát: a nemzeti erők nemzetközi összefogását” — fogalmazott a közlemény szerint Szánthó Miklós, az intézet főigazgatója, aki szintén előadóként szerepel a dallasi konferencián.

Emlékeztettek arra, hogy a Conservative Political Action Conference a legnagyobb amerikai konzervatív seregszemle, amelyet 1974 óta rendeznek meg. Az évente többször is jelentkező tanácskozáson valamennyi aktuálisan hivatalban lévő republikánus elnök felszólalt.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....