Baukó Éva: Lehet, hogy nem vagyok olyan szép, mint egy modell, de a kisugárzásom különleges

A realitysztár nemrég Pfeifer Sándor fotósnak állt modellt, a képekkel a naplemente hangulatát szerették volna megfogni. Ugyan Baukó Éva eddig az kameráknak az objektív felőli oldalán állt, állítása szerint szívesen kipróbálná magát fotósként is. „A fotózás egyébként sem áll távol tőlem, ha lesz időm rá, szeretném kitanulni és én is szeretnék fotózni, bár tény, hogy türelmetlen vagyok, ez talán a legrosszabb tulajdonságom” – nyilatkozta a Blikknek.

Hogy mi lehet az oka annak, hogy a mai napig sok felkérést kap fotózásra, azt pontosan nem tudja megmondani, talán szexuális kisugárzásának köszönhető. „Lehet, hogy nem vagyok olyan szép, mint egy modell, ezt nem is mondom magamra, de ez a kisugárzás dolog különleges lehet bennem. Emellett többen mondják, hogy többféle arcom van, ez is előny lehet” – mondta, és hozzátette, sok más hírességgel ellentétben ő felvállalja a valódi arcát.


A lapnak arról is mesélt, hogy az első fotózása még a Való Világ előtt, a Bár 2.0 című műsor idején volt, és Nánási Pál készített akkor róla képeket. „Azóta több szakemberrel dolgoztam együtt, de mindig megválogatom, hogy kivel fotóztatom magam. Ezeket hol csak a képek kedvéért vállaltam el, hol pénzért. Eddig 600 ezer forint volt a legtöbb, amit ilyen jellegű munkával kerestem.”








Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....