Elszabadult a pokol a magyar politikában - Dug*ja fel magának a kisujját

Minősíthetetlen stílusú posztban ment neki a megmondóember egy igazságügyi nyelvésznek.

A 18 éven keresztül a Fideszben szocializálódott Hont András politikusi karrierjének “csúcsaként” Deutsch Tamás kifutófiúja és kávéfőzője, illetve a Fidesz VII. kerületi önkormányzati képviselője volt, újabban azonban egyes médiumok “független” megmondóemberként igyekeznek lenyomni őt a publikum torkán.

A saját – minden értelemben vett – jelentéktelenségét dühödt arroganciával kompenzáló férfi rendszerint trágár megnyilvánulásokkal igyekszik felhívni magára a figyelmet a Facebook-oldalán, illetve néhány Fidesz-kollaboráns médiumban, ahol műsoridőt kap.

Hont András most egy fiatal nyelvész szakembernek, Ránki Sárának (címlapképünkön) rontott neki, miután Ránki a HVG-ben arról írt cikket, hogy a politika trágár, agresszív beszédmódja “hosszú távon emberhez nem méltó kommunikációt, gondolkodást és viszonyokat eredményez” az országban.

Ránki Sára igazságügyi nyelvész (balra) és Hont András egykori Fidesz-politikus (jobbra)

Erre reagált a HVG-ből egyebek mellett alkoholproblémái miatt távozni kényszerült Hont András a maga ordenáré stílusában.

Hont többek között azt írta:

“Nincs min csodálkozni, a kurva életbe. Sajnos, bazmeg. Teljesen eldurvult a közbeszéd, az anyja picsáját neki.

A szerzőnek (akit amúgy van szerencsém ismerni, de leszarom) nem javaslom, hogy Pázmányt vagy Esterházyt olvasgasson, még kitérne a hitéből, és mi lesz úgy az eltartott kisujjal, hacsak föl nem dugja magának.”

Hont Andrást több követője is figyelmeztette, hogy vegyen vissza az alpáriságából, de nekik is csak káromkodva válaszolt:














Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....