Megnézed mennyibe került az adófizetőknek a képeken látható ÖKOPARK? - amikor már azt hiszed nem jöhet durvább..

Ez kérem egy "ÖKOPARK" Balsán, 42,5 millió forint EU-s támogatásból. Ha Ön szerint ez úgy néz ki, mint egy BETONLÁBAKRA ÉPÍTETT BUDI, akkor Önnek igaza van, mert tényleg az: wc és zuhanyzó a Tisza partján, félkészre összegányolva. A Tisza árterén járunk, de a buditól 50 méterre van egy nagy, négyszintes épület, ÖKOTURISZTIKAI CETNTRUM, amelyiket egyáltalán NEM lábakra építettek 2011-ben, szintén 46 millióból(!).

Az egyébként festői természeti környezetben fekvő két épület egészen szürreális helyszín, amiben minden benne van az EU-s pénzek elherdálásáról:

1) A WC esetén kifizetett 46 millió nyilvánvalóan túlárazott, még a megszaladt árak mellett is

2) Valószínűleg semmi szükség nincsen rá, hiszen 10 éve épült már oda egy négyszintes, légkondícionált, márvánnyal borított "ökoturisztikai centrum" ugyanennyiért. Nyilván abban is van WC és zuhanyzó.


3) A horribilis ár ellenére eléggé elnagyoltnak tűnik a kivitelezés. Ráadásul szemmel láthatóan nincs is befejezve, de építkezésnek semmi nyoma
A 46 millió egyébként egy 700 milliós "turisztikai projekt" része, amiben még több grandiózus helyszín van. Ezeket korábban már bemutattam. Be kell vallanom, hogy a balsai projektet akkor benéztem: mivel a táblát a 2011-es projektre tették ki és az összeg nagyjából megegyezett és az arra az épületre kifizetett 46 millió még reálisnak is tűnt. Így decemberben nem a budit (ökopark), hanem a korábbi projektben felépített ökoturisztikai centrumot fotóztam meg, mert fel sem merült bennem, hogy a betonlábas vizesblokk lenne az ökopark...











Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen