Egy aki mindent visz - Törvényt módosít a kormány: Teljesen ingyen magántulajdonba kerülhetnek az állami..

MINDENT VISZNEK

Az utóbbi évek méregdrágán épített stadionjainak, vízisport telepeinek, uszodáinak, sportközpontjainak fenntartása irdatlan összegeket emészt fel. Évi 50 milliárd forintjába kerül az adófizetőknek az országban meglévő összes sportingatlan és létesítmény üzemeltetése.
Jócskán eltúlzott fejlesztések történtek a nézőszámhoz képest. Úgy tervezték, hogy azok multifunkciósak lesznek – azaz a sportközpontokat sporton kívül egyéb célra is lehet használni –, ám ezt az idő nem igazolta.

Törvényt módosít a kormány: Teljesen ingyen magántulajdonba kerülhetnek az állami sportingatlanok. Saját kézbe vehetik, ami azzal kecsegtet, hogy 15 év múlva e területek a tulajdonukba kerülnek.

Semmi garanciája annak, hogy valami tessék-lássék sporttevékenység örve alatt ingatlanpanamázásba torkolljon a piacnyitás.
Mit nem adott volna Al Capone azért, hogy az ő bandájának tagjai hozzák a törvényeket, és amit meg akar szerezni, azt nem géppisztollyal kell ellopni, hanem megszavazzák neki, és megkapja ingyen.

Nem tudjuk, van-e még a világnak olyan része, ahol százmilliárdos közvagyont ilyen közönséges módszerekkel lopnak el, és írnak át bűnözők a saját nevükre.

Ellenzéki összefogás: 2022






Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....

Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen

Robbant a hír: Tanúként hallgatták ki Varga Juditot az ügyészségen