Baukó Éva botrány: Szépséges napot, Te lelki nyomo*rék

Még a híresen heves magyar kommentelő-kultúrában is erős üzenetváltás zajlott le a Nyerő Párosban nemrég szereplő Dudás Miklós és a néhai VV-szereplő, Baukó Éva között.

Noizz.hu / Színes / „Szépséges napot, Te lelki nyomorék” - Baukó Éva és Dudás Miki kommentháborúban esett egymásnak

KL KL

Facebook

Twitter

Még a híresen heves magyar kommentelő-kultúrában is erős üzenetváltás zajlott le a Nyerő Párosban nemrég szereplő Dudás Miklós és a néhai VV-szereplő, Baukó Éva között.

„Dudás Miklósnak üzenem , hogy a becsületsértő kommentjeiért mindenkitől összegyűjtőm a sreenshotokat, akiket meg akart b@szni, akivel a feleségét meg akarta csalni csak ebben az évben, beszélgetései screenshotjait posztolni fogom, ha nem kér nyilvános villámgyorsan bocsánatot. Kettőt már be is szereztem!„ – írta Baukó a Facebook oldalán, a posztban további kommentekben hozzátéve, hogy Miki „álsportoló,” és „a feleségét nyíltan alázó szarkupac”.

FB Post

Az egész történet onnan indult, hogy Dudás párja, Szigligeti Ivett, az RTL Klub Reggeli műsorában szerepelt, amelyben arról beszélt, hogy szívesen elhelyezkedne a médiában. Baukó erre a kijelentésre reagált sajátos stílusban, szerinte ugyanis Szigligeti nem elég jó ehhez a szakmához.

Dudásnak ez nem tetszett, és elkezdődött az üzengetés. A világbajnok kajakozó egyik kommentjében arra tett célzást, hogy Baukó még mindig alkoholproblémákkal küzd.

„Betaláltam úgy érzem. Igyál valamit nyuszika nagyon idegesnek tűnsz! Elfogyott a lové hogy ennyire szerepelni akarsz?! Na sebaj, nemsokára itt a nyár mehetünk a Balcsira, meghívunk (csak el dugjuk a piát előled) dolgozz csak meg érte. U.i: előbb ülök 20 évet mint egy ilyen boldogtalan nulla sz@rtól bocsánatot kérjek. Szépséges napot, Te lelki nyomorék!” – írta Dudás kommentben Baukó posztjához.

A dolog odáig fajult, hogy Baukó a Blikk megkérésére elárulta, feljelentést fog tenni becsületsértésért.

„Nem tartom sokra ezt az álsportolót, aki ráadásul nettó hazugságokat ír rólam. Meg fogom tenni a szükséges lépéseket. Elegem van ezekből az álszent, hazug emberekből!” – mondta el a lapnak a Való Világ egykori szereplője.





Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....