Orbán: ha törvényesen lehetséges lett volna belefojtani egy kanál vízbe, akkor engem Brüsszelben már régen megfojtottak volna

Orbán Viktor miniszterelnök Belgrádban, miután Aleksandar Vucic szerb államfővel tárgyalt, utána sajtótájékoztatót tartott.


Amikor azt tetszenek olvasni vagy látni, hogy Magyarországot ismét megtámadták valamiért, akkor joggal gondolhatnak arra, hogy hátha valami olyasmiről van szó, ami a következő években fog bekövetkezni, és a magyarok előre megnevezték.

Így volt ez a migrációval is. Hát ha lehetett volna engem, törvényesen lehetséges lett volna belefojtani egy kanál vízbe, akkor engem Brüsszelben már régen megfojtottak volna.

Amikor azt mondtam, hogy a migrációt meg kell állítani, az egy rossz dolog, meg kell állítani, és az állam erejét föl kell erre a célra használni. Az ilyen fojtogatást túl kell élni, és akkor az ember láthatja, négy-öt évvel később mindenki ezt csinálja. Görögország kerítést épített, most a litvánok fogják majd ezt követni, tehát a spanyolok már régen.


Most ugyanez a helyzet Szerbia csatlakozásával









Európa megtalálta Orbán Viktor gyengepontját? - megdöbbentő javaslattal álltak elő ellene

Amennyiben ez igazolódik, az Orbán-kormány ellen....